Politielijn hond

Sorteer op
Een politielijn voor honden is een stevige en duurzame riem die speciaal is ontworpen voor professioneel gebruik door politie- en legerhonden, maar ook geschikt is voor de dagelijkse wandeling met je hond. Deze lijnen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en hebben een strak ontwerp dat zorgt voor maximale controle en comfort tijdens het lopen.

De politielijn of traningslijn is geschikt tijdens het trainen van jouw hond

Een politielijn en traningslijn zijn verstelbaar in de lente. Door de verschillende ringen die aan de lijn bevestigd zitten kan de lijn makkelijk versteld worden.  Deze lijnen zijn verstelbaar tot twee meter. De lijnen die Mr. Animal aanbiedt zijn allemaal van leer. Deze lijnen worden vaak gebruikt bij trainingen/cursussen voor je hond. Met behulp van een politielijn/traningslijn heb je je hond beter onder controle. De lijnen dienen echter wel op de juiste manier gebruikt te worden. Plaatst de lijn hoog in de nek van je hond, net achter de oren en dus niet om de keel van de viervoeter. Mocht de lijn te laag geplaatst zijn, om de keel dus, heeft de lijn een verstikkende werking op het moment dat je trouwe vriend eraan begint te trekken.

Trixie politielijn

De politelijnen en traningslijn die Mr. Animal aanbiedt zijn allemaal van Trixie, deze lijnen zijn allemaal verstelbaar. Die lijnen zijn gemaakt van leer, dit ziet er niet alleen chique uit, maar is ook erg sterk. De degelijke lijn zorgt voor een robuuste lijn, die bovendien scheur vast is. Door middel van de ringen en de musketonhaak is de lijn drievoudig verstelbaar. De musketonhaak kan verwijderd worden en door de stiksels houdt de lijn mooi zijn vorm.

Mocht je de politelijnen of traningslijn gaan gebruiken voor hondencursussen raden wij aan om eerst de instructeur van de cursus te raadplegen of de lijn aan de vereisten doet.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur