Kat

Sorteer op
Het blij houden van jouw kat, is een belangrijk onderdeel van het verrijken van jouw leven en het leven van jouw kat. Het kopen van kattenspullen kan hierbij zeer goed van pas komen. Bij MrAnimal bieden wij je een breed assortiment aan, met veel verschillende soorten kattenartikelen. Eigenlijk alle spullen voor katten, die van belang zijn in het leven van jouw kat. Geen reden dus om jouw kattenspullen niet bij MrAnimal aan te schaffen.
cat image

Diversen

cat image

Katten cadeau

cat image

Kattenbak

cat image

Kattenbakvulling

cat image

Kattenhalsband

cat image

Kattenluik

cat image

Kattenmand

cat image

kattennet

cat image

Kattenspeeltjes

cat image

Kattenvoer

cat image

Krabpalen & meubels

cat image

Reizen & vervoer

cat image

Verzorging

cat image

Voer & Drinkbak

Kattenspullen kopen?

Het woord kattenspullen is een groot begrip. Hier vallen dan ook heel veel verschillende soorten kattenspullen onder. Het opvoeden van een kat is ook niet niks en het hebben van bepaalde spullen zijn dan ook van groot belang. Kattenspullen kunnen onderverdeeld worden in verschillende categorieën. Als eerste zijn er de noodzakelijke spullen. Denk hierbij aan voedingssupplementen of het hebben van een kattenbak. Dit zijn onder andere producten, waar een kat echt niet zonder kan. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de producten, die bedoeld zijn voor jouw kat zijn ontspanning. Denk hierbij aan spullen zoals krabpalen of een heerlijk zachte mand. Op deze manier kun je een heerlijk nestje creëren voor jouw kat. Wanneer je opzoek bent naar goedkope kattenspullen, zit bij ons goed. Door ons grote assortiment bieden wij ook een groot aanbod leuke kattenspullen aan. Shop daarom de leukste kattenspullen voor jouw kat bij de kattenwinkel van MrAnimal!

Voeding

Een uitgebalanceerde voeding is voor elk type kat van zeer groot belang. Het is namelijk essentieel voor hun algehele gezondheid en welzijn, dat katten dat juiste voedingstoffen binnenkrijgen. Verder hebben katten elk hun eigen voorkeur en behoeften, wat betreft het type kattenvoer. Daarom hebben wij bij MrAnimal een groot assortiment aan kattenvoer. Wij bieden kattenvoer aan, met onwijs veel verschillende soorten texturen, ingrediënten en smaken. Afgezien hiervan biedt MrAnimal ook nog verschillende type kattenvoer aan. In het kattenvoer zelf, zitten namelijk nog hele grote verschillen. In totaal biedt MrAnimal een aantal verschillende soorten kattenvoer aan.

De gezondheid van jouw kat is het allerbelangrijkste. Doe van tevoren goed onderzoek, naar welk type kattenvoer het beste is voor jouw kat. Als je naast jouw dagelijkse kattenvoer, jouw kat nog wil verwennen, kun je ook kattensnoepjes, kattensticks of kattenmelk aanschaffen. Zo kun je op elk moment van de dag, jouw kat heerlijk gaan verwennen. Vind je het lastig om te bepalen, welk type kattenvoer het beste bij jouw kat past, neem dan contact met ons op via onze website!

Activiteit

Er zijn genoeg katten die er niet veel van houden, om de hele dag buiten rond te lopen. Deze katten blijven liever de hele dag binnen zitten. Ze worden dan ook wel huiskatten genoemd. De meeste huiskatten krijgen hierdoor dan ook weinig tot geen beweging. Het gevolg hiervan is, dat ze overgewicht krijgen. Net zoals bij mensen hebben katten beweging nodig, om fit te blijven. Beweging helpt katten bij het verminderen van stress, bij het opbouwen van spieren en het kan helpen bij het voorkomen van ongewenst gedrag. Eén van de beste manieren om je harige vriend te helpen met bewegen is door hun instinct te activeren met kattenspeeltjes. Bij MrAnimal bieden wij je allemaal verschillende soorten kattenspeelgoed aan, zodat jouw kat toch de gewenste beweging krijgt, die hij nodig heeft.

Krabben en klimmen en liggen

Heel veel katten houden ervan om te krabben en klimmen, zodat ze hun poten kunnen uitstrekken, hun klauwen kunnen verscherpen en ook om hun territorium te markeren met hun eigen geur. Daarom wordt een krabpaal of een krabton aangeraden aan elk huisdierhouder. Het is een ideaal meubelstuk. Vooral als je je tapijt, meubels en andere dingen wilt blijven gebruiken, zonder dat je kat zijn markeringen erop achterlaat. Het kiezen van de juiste paal kan best moeilijk zijn, en niet alles is even mooi en past bij je interieur. Gelukkig hebben wij een breed assortiment voor je klaarstaan met onwijs veel keus.

Ook is het hebben van een geschikte kattenmand van groot belang. Elke kat heeft een comfortabele plek nodig om uit te rusten. Gelukkig biedt MrAnimal een breed assortiment qua kattenmanden aan. Je kunt ook de kattenmand het beste op een plek zetten, die jouw kat van zichzelf al vaak bezoekt. Als je een keer wat anders wil, dan een standaard kattenmand, dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een kattenhuis, een kattenhol of een kattenhangmat aan te schaffen.

Verzorging

De verzorging voor jouw kat is natuurlijk heel belangrijk. Niet iedereen weet hoe een kat het beste verzorgd kan worden en welke producten het beste aangeschaft kunnen worden hiervoor. Bij MrAnimal helpen wij je hierbij! Wij hebben alle benodigde verzorgingsproducten voor katten, voor je op een rijtje gezet en verwerkt op onze website. Denk bij verzorging aan de volgende artikelen:

Gemakkelijk online te bestellen

Het vinden van de juiste kattenspullen kan nog wel eens lastig zijn. Het aanbod is namelijk zeer groot. Daarom hebben wij bij MrAnimal onze website op zo’n manier ingedeeld, zodat u gemakkelijk uw kattenspullen kunt vinden. Hiermee bespaart u waardevolle tijd. Tijd die u beter kan spenderen met uw kat. Bij MrAnimal bieden wij u hoogwaardige merken aan voor een niet al te hoge prijs. Onze online website is gemakkelijk te doorlopen en onze klantenservice staat altijd voor u klaar. Als u bij ons bestelt, is het de volgende werkdag bij u thuis. Bestel daarom nu jouw kattenspullen bij ons, want voordelige kattenspullen kopen doe je bij MrAnimal!

Belangrijke merken

Zoals op onze website te zien is, verkopen wij kattenspullen van heel veel verschillende merken. Doordat wij kattenspullen aanbieden van zoveel verschillende merken, kunnen wij jou als klant zo’n breed assortiment aanbieden. Al onze merken zijn met zorg gekozen. Wij willen jou namelijk de best mogelijke producten aanbieden, tegen een betaalbare prijs. Doordat wij van zoveel verschillende merken producten verkopen, zit er natuurlijk tussen de merken ook verschillen. Sommige merken zijn bekender dan andere merken. Eén van onze belangrijkste en bekendste merken zijn:

Vervoeren van je kat

Je moet jouw kat wel eens vervoeren. Wanneer hij mee moet naar de dierenarts bijvoorbeeld. Misschien ga je verhuizen of op vakantie. Het is fijn om je huisdier mee te nemen in je rugtas. Houdt er rekening mee dat het vervoersmiddel van de kat groot genoeg is. Neem bijvoorbeeld een reismand, daarin kan de kat lekker liggen tijdens het vervoer. Niet alleen honden maken gebruik van een bench, ook is een kattenbench geschikt voor vervoer.

Nog een ander huisdier?

Heeft u nog een huisdier? En is dat huisdier toevallig geen kat? Geen probleem, want bij MrAnimal verkopen wij ook nog andere producten voor andere huisdieren. Bij MrAnimal zorgen wij ervoor, dat er aan al uw behoeftes worden voldaan. Neem dus gerust een kijkje bij onze producten over honden, knaagdieren, vissen, vogels en reptielen.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur