Vogel

Het blij houden van je vogel is een belangrijk onderdeel van het verrijken van zijn leven. Een goede voeding en een goede kooi spelen hierbij een grote rol. Wij hebben een breed assortiment voor je klaarstaan waar je deze producten kunt vinden.

  Acryl ringen met bel

  8,99

  Az vogelkooi big ara 2 wit/zwart

  74,95

  Az vogelkooi daria 2 wit/zwart

  49,95

  Az vogelkooi daria 2 zwart / zwart

  49,95

  Az vogelkooi diana wit/zwart

  49,95

  Az vogelkooi diana zwart / zwart

  49,95

  Az vogelkooi lucie zwart / zwart

  49,95

  Beaphar snoepzaad

  2,25

  Birds meelwormen gedroogd

  5,95

  Corbo bodembedekking

  3,9919,49

  De vries doppinda

  5,29

  De vries eivoer

  8,99

  De vries kippenvoer deluxe

  4,95

  De vries leg meel

  6,25

  De vries legkorrel

  6,25

  De vries papegaai spec voer

  3,958,25

  De vries papegaaienvoer

  3,957,75

  De vries strooivoer

  3,959,99

  De vries tortelduivenvoer

  3,955,95

  De vries tropisch zaad

  3,958,75

Voeding

Veel mensen weten niet wat ze hun vogel moeten voeren, want het ideale vogelvoer is veel meer dan alleen vogelzaad en papegaaienpellets. Naast het ideale vogelvoer heb je ook nog eens veel verschillende vogels zoals papegaaien, vinken en kanaries. Deze dieren hebben allemaal weer een ander gevarieerd voedzaam dieet nodig. Een maaltijd met gezonde opties helpen deze huisdieren bouwstenen binnen te krijgen die goed zijn voor de productie van veren, een gezonde huid en een gelukkige houding.

Nieuwe vogelbezitters raken vaak in de war over wat voor soort vogelvoer ze hun huisdieren moeten voeren. Misschien vogelzaden? Of vogelkorrels? Er zijn erg veel opties en meningen hieraan verbonden. Zowel zaden als pellers zijn beide erg voedzaam voor jou vogeltje. Het ene voer hoeft niet meteen superieur te zijn aan het andere. Dit is namelijk afhankelijk van wat je je huisdier nog meer voedt in combinatie met vogelvoer.

Combinatie

Fruit en groenten kunnen geweldige snacks zijn voor je vogel. Voedzame fruit en groenten zijn vooral goede snacks. Je kan veel verschillende soorten vers voedsel uitproberen om te zien wat voor voedsel je huisdier het lekkerst vindt. Is je huisdiervogel erg kieskeurig? Dat is geen probleem. Je kan dit oplossen door het voedsel op verschillende manieren aan te bieden. Denk hierbij aan gehakt, geraspt, heel, gepureerd en meer. Dus geef niet al te snel op bij het voeren van een bepaald voedzaam product. Het kan soms even duren voordat je huisdiervogel nieuwsgierig genoeg wordt om het te proberen.

Tip: Bij het voeren van vers voer is het erg belangrijk dat je het niet te lang laat staan. De reden hiervoor is omdat het zuur begint te worden als het een paar uur beschikbaar blijft voor je huisdier. En dit kan ongedierte aantrekken en dat wil je natuurlijk niet. Zorg er ook voor dat je alles goed afspoelt voordat je het aan je huisdiervogel aanbiedt.

Kooi

Voldoende leefruimte aanbied is één van de basisprincipes bij het hebben van een vogel als huisdier. Het is erg makkelijk om tegenwoorden overweldigd te worden door alle verschillende maten, kleuren en modellen vogelkooien. Dit geldt vooral tijdens het online shoppen. Gelukkig kun je een paar eenvoudige richtlijnen volgen die je kunnen helpen bij het kiezen van een perfecte vogelkooi. Richtlijnen zoals de locatie, de juiste maat, afstand van de spijlen, de vorm, stijl en de kwaliteit worden allemaal besproken op de volgende link. Ben je opzoek naar een vogelkooi? Neem dan zeker een kijkje in ons assortiment. We hebben mooie en goede producten van populaire merken!

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 – 553 23 34

info@mranimal.nl

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 – 553 23 34

info@mranimal.nl