Kattenbench

Sorteer op
Een kattenbench kan gebruikt worden om je zindelijk te maken, hem rust te geven of om de viervoeter even te laten afkoelen.

Kattenbenches kunnen gebruikt worden voor verschillende zaken, het is dus erg handig om er één in huis te hebben!

Een bench kan er goed gebruikt worden bij verschillende situaties. Als je viervoeter bijvoorbeeld een gebroken poot heeft kan je hem laten rusten in een bench zodat hij niet te veel beweegt, ook kan je je trouwe vriend makkelijk zindelijk laten worden door het gebruiken van een bench.

Hondenbench en een kattenbench, wat is het verschil?

Hondenbenches worden regelmatiger gebruikt dan een kattenbench, honden zullen vaker in een bench geplaatst worden als een baasje niet thuis is. Bij de meeste huishoudens gebeurd dit niet zo met katten, zo functioneert de bench voor een kat dus ook meer voor noodsituaties, mocht de kat bijvoorbeeld geblesseerd zijn komt een kattenbench van pas. De benches voor een kat zijn ook stukken kleiner dan die voor honden.

Slaaplek voor een kat

Zoals al eerder benoemd slapen katten vaak niet in een bench, in tegenstelling tot honden hier komt het wel vaker voor. Kattenbenches worden dus ook veel minder gebruikt omdat deze beesten er niet in slapen, ze worden dus voornamelijk gebruikt als de kat naar de dierenarts of opvang moet. Katten slapen namelijk veel vaker op een lekker plekje in huis.

Het gebruik van een kattenbench

Mr. Animal raadt het toch echt aan om een kattenbench in huis te hebben, mocht je een kat hebben. Zo kan het gemakkelijk gebruikt worden in noodsituaties en dan heb je zo’n bench al in huis en kan heel wat moeite schelen. De bench zal niet vaak gebruikt worden, het word alleen gebruikt voor slapen, reizen of het rusten van je viervoeter.  Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

 

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur