Natvoer hond

Sorteer op
Bij Mr.Animal vind je een ruime selectie aan smakelijke en voedzame maaltijden voor je trouwe viervoeter. Onze natvoer producten zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en bieden een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding voor honden van alle rassen en leeftijden. Van klassieke vleesgerechten tot vegetarische opties, we hebben voor elke hond wat wils. Ontdek ons assortiment en geef je hond de voeding die hij verdient!
cat image

Puppy natvoer

Waarom natvoer kopen?

Wanneer het aankomt op het voeden van onze honden, hebben we de keuze uit verschillende soorten voeding. Een van de opties is natvoer, ook wel blikvoer genoemd. Natvoer is voedsel voor honden dat verpakt is in blikjes en meestal bestaat uit vlees, groenten en granen.

Een van de voordelen van natvoer is dat het veel vocht bevat. Dit kan voordelig zijn voor honden die niet genoeg water drinken of voor honden die last hebben van urinewegproblemen. Daarnaast is natvoer vaak rijk aan eiwitten en voedingsstoffen, waardoor het een goede optie kan zijn voor honden met hoge energiebehoeften of die herstellen van een ziekte.

Bij het kiezen van natvoer is het belangrijk om te letten op de ingrediënten en de voedingswaarde. Kies bij voorkeur voer dat geen toegevoegde suikers, kunstmatige kleurstoffen en smaakstoffen bevat. Kijk ook naar de hoeveelheid eiwitten, vetten en koolhydraten om er zeker van te zijn dat het voer past bij de behoeften van jouw hond.

Het is belangrijk om natvoer op de juiste manier te bewaren en te serveren. Na opening kun je het voer maximaal twee dagen in de koelkast bewaren. Zorg ervoor dat het voer op kamertemperatuur is voordat je het aan je hond serveert. Voorkom dat het voer te lang in de voerbak blijft staan, want dit kan leiden tot bacteriegroei.

Tot slot is het goed om te weten dat natvoer over het algemeen duurder is dan droogvoer. Dit komt omdat het productieproces en de verpakking van natvoer duurder zijn dan bij droogvoer. Het kan daarom een goed idee zijn om natvoer af te wisselen met droogvoer om de kosten te drukken.

Al met al kan natvoer een gezonde en smakelijke optie zijn voor jouw hond. Let wel op de ingrediënten, de voedingswaarde en de bewaar- en serveerinstructies. Op deze manier geef je jouw hond een voedzame en lekkere maaltijd.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur