Vlooienband hond

Sorteer op
Vlooienband voor je hond kopen? Wij bieden verschillende banden aan voor een periode van 4 tot 6 maanden!

Voorkom vlooien bij je hond

Heeft je viervoeter last van vlooien? Bent u opzoek naar een bestrijdingsmiddel voor deze vlooien bij jouw trouwe vriend? Wij raden je aan om dan is te kijken bij de vlooienbanden die wij aanbieden op Mr. Animal.nl Onze webshop biedt verschillende soorten vlooienbanden aan van periode van 4 tot 6 maanden. Een vlooienband is een goede manier om jouw trouwe vriend te verlossen van zijn plaag. Wij bieden ook verschillende uitvoeringen van de vlooienband aan. Neem dan ook gerust is een kijkje in onze webshop, dan zie je wat voor verschillende vlooienbanden wij aanbieden en kun je in alle gemak de beste vlooienband voor jouw trouwe vriend uitzoeken!

Door middel van een vlooienband je hond verlossen van deze plaag

Vlooien zijn een enorme plaag voor je viervoeter. De vlooien zorgen voor enorm veel jeuk bij jouw lieve hond, dit wil je het liefst natuurlijk voorkomen. Het is dan ook verstandig dat als je ziet dat je hond veel last heeft van jeuk, je snel handelt en de vlooien probeert aan te pakken. Wij van Mr. Animal raden dan ook aan gelijk een vlooienband te bestellen en om te doen bij jou trouwe vriend. Een vlooienband is eenvoudig om te doen bij je viervoeter en hij ervaart hier geen irritaties bij. Dit is natuurlijk ook fijn om te weten voordat je de vlooien bij je viervoeter gaat bestrijden.

Vlooienband bestellen bij Mr. Animal

Bij Mr. Animal vindt je verschillende soorten en maten qua vlooienbanden, dit is natuurlijk nodig bij de verschillende rassen honden. Onze webshop biedt een juiste klantenservice aan om jou te helpen bij het uitzoeken van de juiste vlooienbanden. Bestel eenvoudig en online je vlooienband bij ons in de webshop op Mr. Animal.nl

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur