kattennet

Sorteer op
Een kattennet zorgt ervoor dat uw binnenhuis kat vrij kan rond lopen over het balkon of in de tuin zonder enige risico's.

Kattennet

Heel veel huiskatten die geen mogelijkheid hebben om buiten rond te lopen, houden ook graag hun snuitje in de wind. Katten kijken het liefst het hele jaar door naar buiten. Voor katten is erbuiten zoveel te ontdekken: mensen, andere katten en de hond van de overburen zorgt ervoor dat uw kat graag op de vensterbank of op het balkon zit. Dit kattennet zorgt ervoor dat uw kat veilig op het balkon kan rondlopen zonder dat er een risico bestaat dat de kat eraf kan vallen. Door het kattennet zijn er vele mogelijkheden om ramen, deuren en balkons te beveiligen. Dit product zorgt ervoor dat u uw lieftallige poes thuis kunt laten en met een gerust hart de deur kunt verlaten. Hieronder leest u de mogelijkheden om uw open delen van uw huis af te schermen.

Welke soorten kattennetten en bevestigingsmateriaal heeft Mr.Animal?

Bij Mr.Animal zijn er voldoende opties om jouw kat te beschermen en hem tegelijkertijd de vrijheid te gunnen om het gehele huis, inclusief balkon, te verkennen. Zo kun je jouw kat met een gerust hart alleen door het huis laten rondlopen
Met behulp van een kattennet kun je jouw woning veilig voor jouw kat inrichten. Voor alle katten die graag buitenshuis zijn, heeft Mr.Animal een groot aanbod aan kattenluiken. Kijk ook eens in onze katten shop en ontdek nog veel meer voordelige aanbiedingen.

Waar moet ik op het letten bij het bevestigen van een kattennet?

Een kattennet kun je het beste bevestigen aan stevige objecten, zo kan het op een balkon gemakkelijk bevestigd worden. Rekeningen houden met dat het net altijd aan de randen van een balkon moeten uitsteken. De meeste katten gaan zelfs door de kleinste gleuf om op avontuur te gaan. Let daarom bij het bevestigen op dat de zijkanten van het kattennet goed bevestigd zijn.

Welke andere producten zijn er verkrijgbaar bij Mr.Animal?

Bij Mr.Animal vind je nog veel meer producten voor je kat. Zo bieden wij verschillende soorten voer aan voor uw kat. Dit gaat om droogvoer, natvoer en BARF voor de kat. Daarnaast vind je een breed aanbod kattenbakken. Met of zonder klep, voor grote of kleine katten. Ook de vulling voor de kattenbakken vind je bij Mr.Animal. Naast deze producten is er nog veel meer te vinden in onze kattenwinkel.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur