Knaagdier

Het blij houden van je kleine vriend is een belangrijk onderdeel van het verrijken van zijn leven. Knaagdierspullen kunnen hier goed bij helpen. Wij hebben een breed assortiment voor je klaarstaan waar je veel verschillende soorten knaagdierspullen en knaagdierartikelen voor je knaagdier kunt vinden.

  Afdeknet voor draadren zwart

  11,75

  Back-2-nature bodembedekking

  8,2917,79

  Barn-i hooi pak-gemak

  9,7517,-

  Barn-i kruidenhooi goudsbloem/brandnetel

  17,94

  Barn-i kruidenhooi kamille/paardenbloem

  17,94

  Barn-i kruidenhooi kamille/paardenbloem

  2,99

  Barn-i kruidenhooi korenbloem

  17,94

  Barn-i kruidenhooi rozenbottel/mint

  17,94

  Barn-i kruidenhooi wortel/echinacea

  17,94

  Barn-i stro pak-gemak

  9,4515,40

  Beaphar anti-myasis madenziekte konijn

  13,95

  Beaphar anti-parasiet 10 knaagdier

  6,40

  Beaphar anti-parasiet 150 knaagdier

  7,95

  Beaphar anti-parasiet 25 knaagdier

  6,65

  Beaphar anti-schimmel/ringworm

  11,50

  Beaphar anti-schurft

  10,50

  Beaphar care+ konijn senior

  11,95

  Beaphar care+ timothy hooi

  5,95

  Beaphar cavi-vit

  6,75

  Beaphar geurstop knaagdier

  7,40

Knaagdierspullen

Voeding 

Knaagdieren zijn dol op allerlei soorten voedsel. Dit gaat van gezond hooi tot verse groenten. Veel knaagdierhouders geven hun knaagdieren voorverpakte muesli of pellets, ze bieden namelijk een geweldige bron van voedingsstoffen en mineralen voor je kleine vriend. Maar wat ook vaak wordt aangeraden is hooi van hoge kwaliteit en veel verse groenten en fruit. Knaagdieren voelen zich namelijk op hun best als ze een gezond en vers dieet krijgen. Maar hoe kies je het perfecte voedsel voor je kleine vriend? Neem een kijkje in ons assortiment en maar gebruik van onze filters om het beste voedsel voor je knaagdier te vinden.

Activiteit

Alle knaagdieren hebben mentale stimulatie en beweging nodig voor een optimale gezondheid. Gelukkig zijn er veel leuke en gemakkelijke manieren om dit te doen. Het gebruik van knaagdierspeelgoed is één van deze manieren. Bij knaagdierspeelgoed kun je denken aan Buizen en tunnels, knaagdierhuisjes, Ladders en bruggen, loopwielen, snuffelmatten, voerballen en meer.

Manden & Kussens

Of je kleine vriend nu een vrije uitloop is of in een omheining, een schuilhokje of een knaagdierbed zorgt ervoor dat je knaagdier zich veilig, comfortabel en thuis gaat voelen. Een knaagdier mandje is een goede optie. Deze zijn vaak gemaakt van wilgen, zeegras of zelfs plastic. Deze manden kunnen ovaal zijn of zelfs een dak hebben. Hoe dan ook, kies voor je huisdier! Denk niet te veel aan decoratie of interieur. Vind je de mand niet zacht genoeg voor je harige vriend? Dan kan je een handdoek of een fleecedeken plaatsen in de mand.

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 – 553 23 34

info@mranimal.nl

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 – 553 23 34

info@mranimal.nl