Halsband & Riem

Ben je op zoek naar een rollijn, halsband of misschien een riem voor je harige vriend? Wij hebben een groot assortiment voor je klaarstaan. Populaire merken rollijnen zoals Flexi, Martin Sellier en meer!

  Baskerville ultra muzzle muilkorf

  20,9932,49

  Borsttuig donkerbruin 3x verstelbaar

  47,-

  Borsttuig gevoerd naturel

  15,15

  Borsttuig gevoerd naturel

  15,45

  Borsttuig gevoerd naturel

  18,15

  Borsttuig gevoerd rood

  15,15

  Borsttuig gevoerd rood

  15,45

  Borsttuig gevoerd rood

  18,15

  Borstuig 3 maal verstelbaar donkerbruin

  51,50

  Borstuig 3 maal verstelbaar donkerbruin

  53,70

  Croci halsband hond darklady imitatiebont zwart

  13,49

  Croci halsband hond darklady imitatiebont zwart

  15,49

  Croci halsband hond fancylady imitatiebont rood

  15,49

  Croci halsband red clavel rood

  15,4916,75

  Croci hondenriem cambridge tweezijdig ruit / visgraat blauw / rood

  9,99

  Croci hondenriem met halsband pearls parels wit

  18,9920,75

  Croci hondenriem met halsband pearls parels zwart

  18,9920,75

  Croci hondentuig cambridge tweezijdig ruit / visgraat blauw / rood

  18,4924,49

  Croci hondentuig frenchie tweezijdig oranje / grijs

  19,49

  Croci hondentuig jackson tweezijdig blauw / grijs

  19,49

Verschillende soorten hondenriemen

Heb je een nieuwe hond en heb je een hondenriem nodig die bij jou unieke viervoeter past, en weet je niet waar je op moet letten? Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Hondenriemen worden aangeboden in onwijs veel verschillende materialen, merken en lengtes. Wij hebben een overzicht voor je gemaakt van de populairste riemen zodat je makkelijk een keuze kan maken.

Flexi rollijnen

De rollijnen van het merk Flexi zijn erg populair op het moment. Met rollijnen kun je je viervoeter extra loopruimte geven tijden het uitlaten. Hierdoor kan je harige vriend lekker ze gang gaan. Deze lijnen zijn vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren met lengtes van 3 tot 8 meter. Het werkt als volgt: Door gebruik te maken van de knop aan de bovenkant kan je bepalen hoe ver de lijn kan uitrollen. Je zet als het ware een begrenzing erop. Handig voor als je bijvoorbeeld door straten heen loopt. Als je op een veld bent kan je de begrenzing eraf halen, hierdoor kan de lijn weer uitrollen en heeft je viervoeter de mogelijkheid om rond te rennen.

Leren hondenriem

Leren hondenriemen zijn erg stevig en sterk. Je hebt geniete of gestikte riemen. Als je viervoeter erg veel trekt dan zijn de gestikte riemen eerder aangeraden. Dit is omdat ze veel steviger zijn dan de genieten. Een riem van leer heeft een mooie uitstraling maar moet wel goed onderhouden worden. Dit kan je doen door het in te vetten. Als je dit doet kan je scheuren voorkomen. Bij aankoop van een leren lijn ga je merken dat het stug aanvoelt. Dit is normaal, bij veel gebruik wordt de lijn steeds soepeler en gaat het beter liggen in de hand.

Nylon hondenriem

Hondenriemen gemaakt van nylon zijn erg gemakkelijk te wassen en duurzaam. Een ander voordeel van een nylon lijn is het gewicht. Ze zijn erg licht wat perfect kan zijn voor bijvoorbeeld puppy’s. Puppy’s zijn vaak nog niet gewend aan halsbanden. Een nylon band is dus een goede keus om mee te starten. Daarnaast ligt de prijs wat lager en zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Politielijn

Politielijn, ook wel trainingslijn genoemd. Deze handige riemen zijn op verschillende manieren te gebruiken. Dit komt doordat ze aanpasbaar zijn als je gebruik maakt van de ringen en haken aan de band. Doordat je ze kan gebruiken op verschillende manieren wordt deze band niet alleen gebruikt door de politie, maar ook door hondenliefhebbers.

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 – 553 23 34

info@mranimal.nl

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 – 553 23 34

info@mranimal.nl