Lichtgevende halsband hond

Sorteer op
Een lichtgevende halsband voor je hond is een must-have accessoire voor iedereen die zijn hond graag 's avonds of 's nachts uitlaat. Deze halsbanden zijn voorzien van LED-lampjes die zorgen voor extra zichtbaarheid en veiligheid tijdens het wandelen. Onze collectie lichtgevende halsbanden is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en stijlen, zodat je de perfecte halsband kunt vinden die bij jouw hond past.

Lichtgevende halsband zorgt ervoor dat jouw hond zichtbaar is in het donker.

De lichtgevende halsband zorgt ervoor dat jouw hond goed zichtbaar is in het donker. In de winterperiode is het erg belangrijk dat je hond zichtbaar is, dit zorgt ervoor dat nare situaties voorkomen worden. Draagt jouw viervoeter de lichtgevende halsband, zorgt de lichtgevende halsband ervoor dat hij zichtbaar is voor het verkeer en dat het baasje de hond goed kan volgen in het donker. Jouw trouwe vriend heeft het echter niet eens door dat hij zo’n lichtgevende halsband draagt. Mr. Animal biedt verschillende soorten halsbanden aan, de één is op te laden met een usb-kabel de ander is een vervangbaar lampje.

Trixie halsband

Mr. Animal biedt Trixie halsbanden aan met verschillende kleuren. Dit is een halsband met een flash light die oplaadbaar is met een usb kabel. Bij de bestelling van deze halsband krijg je de usb kabel bijgeleverd. De halsband kan je makkelijk bijstellen door een deel af te snijden, zo is de maat van de halsband geschikt voor jouw viervoeter. De halsband is ook spatwater dicht, je kan dus nog met je viervoeter door een bui wandelen.

Trixie flasher

De andere variant die wij aanbieden is de Trixie flasher. Dit is een veiligheidslampje die vastgemaakt kan worden aan de halsband, dit lampje is vervangbaar. Het lampje kan continue branden of je kan hem laten knipperen.

Mocht je geen lichtgevende accessoires willen bevestigen om de nek van jouw viervoeter zijn er gelukkig nog wel ander alternatieven. Zo kun je reflecterende vesten bestellen die te bevestigen zijn om jouw trouwe vriend.

 

 

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur