Hondentandpasta

Sorteer op
Hondentandpasta kopen? Wij verkopen de beste tandpasta voor uw hond!

Hondentandpasta kopen?

Naast een hondentandenborstel bieden wij natuurlijk ook hondentandpasta aan. Dit om de beste verzorging voor jou viervoeter te garanderen.

Hondentandpasta

Misschien wist u niet dat het bestond, maar hondentandpasta is uiterst geschikt voor je trouwe vriend. Hondentandpasta kan jou viervoeter heel veel profijt van hebben. Honden kunnen net zoals mensen namelijk problemen krijgen met hun gebit. Dit wilt u als trouw baasje natuurlijk voorkomen en daarom bieden wij verschillende soorten hondentandpasta aan. Door middel van een hondentandenborstel en hondentandpasta. Het goed verzorgen van het geit van je hond is erg belangrijk, mocht hij last hebben van zijn gebit, zal hij ook sneller weigeren om te eten. Bij Mr. Animal verkopen wij de beste soorten hondentandpasta.

Het gebruik van hondentandpasta

Je kunt je hond enorm goed helpen door zijn tanden regelmatig te poetsen/verzorgen. Honden hebben net zoveel kans op gaatjes als de mens, al zijn hun tanden stukken sterker dan die van de mens. Naast ons assortiment van hondentandpasta bieden wij ook nog vele andere middelen aan voor de juiste hondenverzorging. Zo bieden wij hondenshampoo, hondenmedicijnen en hondenvlooienbanden aan, dit maakt het verzorgen van jou trouwe vriend veel gemakkelijker. Wij verkopen de beste producten voor jouw dieren voor de scherpste prijzen.

Gevolgen van het niet verzorgen van het hondengebit

Als het gebit van jou trouwe vriend niet goed verzorgd word kan dat tot nare gevolgen leiden. Dit is voor jou hond als jezelf niet fijn en kan tot hoge kosten leidden. Zo kunnen de kosten van enkel een gebitsreiniging van je hond al oplopen tot om en nabij de €200,-. Dit kan door het gebit goed te verzorgen met een borstel en tandpasta voorkomen worden. Het verzorgen van het geit van de viervoeter zorgt bovendien ook voor een veel frissere adem.

 

 

 

 

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur