Puppy pads

Sorteer op

Puppy pads bij Mr.Animal

Puppy zindelijk maken

Het zindelijk maken van je puppy is een essentiële stap in zijn opvoeding. Het vereist geduld, consistentie en de juiste hulpmiddelen. Bij Mr.Animal begrijpen we dat dit proces soms uitdagend kan zijn, daarom bieden wij een breed scala aan producten die je kunnen helpen om je puppy snel en effectief zindelijk te maken. Ontdek hoe je jouw puppy kunt trainen met behulp van de beste tips en producten voor puppy zindelijk maken.

Puppy pads

Onze puppy pads zijn speciaal ontworpen om het zindelijk maken te vergemakkelijken. Deze super absorberende puppy pads houden zowel vocht als geurtjes vast, waardoor je huis schoon en fris blijft. Ze zijn ideaal voor gebruik binnenshuis en kunnen overal geplaatst worden waar je puppy zich bevindt. Onze puppy pads zijn beschikbaar in verschillende maten en verpakkingen, zodat je altijd voldoende voorraad hebt voor je groeiende pup.

Puppy trainer

Naast puppy pads biedt Mr.Animal ook de innovatieve Puppy Trainer. Dit handige hulpmiddel helpt je puppy te leren waar hij zijn behoefte moet doen. De Puppy Trainer werkt samen met onze puppy pads en bevat een speciale lokstof die je puppy naar de juiste plek trekt. Door consistent gebruik van de Puppy Trainer en beloningen wanneer je puppy op de juiste plek plast, zal hij snel leren waar hij zijn behoefte moet doen.

Bij Mr.Animal staan we altijd klaar om je te helpen bij het zindelijk maken van je puppy. Onze hoogwaardige producten zoals puppy pads en de Puppy trainer maken dit proces eenvoudiger en effectiever. Bezoek onze webshop en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij de opvoeding van je trouwe viervoeter. Samen zorgen we ervoor dat je puppy snel en probleemloos zindelijk wordt!

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur