Hondenvoer

Sorteer op
Net zoals ons hebben honden ook een gezonde voeding nodig om de benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Gelukkig staat Mr. Animal voor je klaar met een breed assortiment aan hondenvoer voor verschillende rassen.
cat image

Diepvries hondenvoer

cat image

Hondenbier

cat image

Hondenbrokken

cat image

Hondensnacks

cat image

Natvoer hond

cat image

Puppyvoer

cat image

Voedingssupplementen

Hondenvoer online kopen

Je viervoeter een uitgebalanceerd dieet geven, is essentieel voor het behoud van zijn gezondheid en welzijn. Mr. Animal biedt een breed assortiment hondenvoer aan, om de behoeften van zowel huisdieren als ouders van huisdieren te voldoen. Filter door onze topmerken zoals Acana, Biofood, Barfmenu, Petcool, Royal Canin, Raw4dogs en meer!

Hondenvoer kiezen

Bij het kiezen van voer moet je rekening houden met factoren zoals ras, grootte en levensfase. Niet alle viervoeters consumeren hetzelfde voer. Naarmate je harige vriend groeit, heeft hij verschillende voedingsstoffen nodig om aan zijn voedingsbehoeften te voldoen.

  • Puppy’s. In de eerste stadiums van zijn leven heeft je harige vriend gezonde maaltijden nodig om zijn groeiende lichaam te ondersteunen. Maaltijden met extra voedingsstoffen helpen je vriend tevreden te houden en het zorgen voor voldoende hoeveelheden eiwitten en calorieën.
  • Volwassenen. Laat puppyvoer achter als je viervoeter 12 maanden oud is. Bij grotere rassen kan je puppyvoer achterlaten rond de 18 tot 24 maanden. In plaats van de groei te ondersteunen, helpen maaltijden voor volwassenen hun lichaam te behouden. Een goede tip is om de eetgewoontes en levensstijl van je viervoeter op te nemen. Als je dit doet kun je voer vinden dat ideaal is voor de behoeften van je harige vriend. Mr. Animal heeft een breed assortiment voor je klaarstaan met verschillende merken en smaken.
  • Natvoer. Is je viervoeter een kieskeurige eter? Misschien is je pup meer gemotiveerd om nat hondenvoer te eten dan brokjes. Dit is vaak zo bij kieskeurige eters.
  • Senioren. Naarmate je viervoeter ouder wordt, heeft hij voer nodig dat het verouderingsproces ondersteunt. Maaltijden voor senioren zijn gemaakt met speciale behoeften in gedachten, waaronder de gezondheid van de heupen en gewrichten, gewichtsbeheersing en spijsvertering. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je oudere huisdier de voeding krijgt die hij nodig heeft.
  • Kleine rassen. Kleine honden hebben brokjes nodig die zijn aangepast aan hun kleine bek. Dit helpt verstikkingen te voorkomen en helpt bij de bevordering van de spijsvertering. Kleine rassen kunnen ook grotere caloriebehoeftes hebben vanwege hogere stofwisselingssnelheid.
  • Grote rassen. Honden van grote rassen zijn vaak vatbaar voor musculoskeletale problemen, orthopedische aandoeningen, obesitas en een opgeblazen gevoel. Maaltijden met Glucosamine voor de gezondheid van de gewrichten en een balans van andere voedingsstoffen hebben een grote rol bij het leveren van complete voeding.

Type hondenvoer kiezen

Zodra je de meest geschikte rasgrootte en levensfase voor je viervoeter hebt bepaald, moet je nu bepalen welk type voer het beste is voor je harige vriend. Voer voor honden heeft drie primaire vormen: nat, droog en vers.

Nat hondenvoer. Als je een kieskeurige viervoeter hebt dan is natvoer misschien de beste optie. Sommige pups vinden het smakelijker, daarnaast helpt het extra vocht bij de spijsvertering.

Droogvoer. Dit is een favoriet bij huisdierhouders. Het heeft namelijk geen koeling nodig. Droog hondenvoer heb je in verschillende formules, voorbeelden zijn graanvrij, hoog aantal eiwitten, beperkte ingrediënten en andere opties om aan de behoeften van je huisdier te voldoen.

Vers of gevriesdroogd. Voor huisdierhouders die het voer van hun viervoeter willen bereiden maar weinig tijd hebben, zijn er vers of gevriesdroogde opties die een uitgebalanceerde voeding bieden voor je harige vriend. Deze opties zijn ook aan te raden voor huisdieren met voedselallergieën of andere gevoeligheden.

Een groot assortiment

Mr.animal wil natuurlijk het beste voor jou en je hond. Daarom is er een breed assortiment aan hondenvoer te vinden op onze online winkel. Er zijn heel veel verschillende soorten hondenvoer. Jouw hond heeft natuurlijk verschillende levensfasen en er zijn ook meerdere rassen die ander voer nodig hebben. Zo verschilt hondenvoer van puppyvoer naar voer voor grote hondenrassen. Ook zijn er verschillende soort voer als in biologisch hondenvoer, vers hondenvoer, natvoer, en droogvoer.

Nat en droog hondenvoer

Sommige honden zijn kieskeurig met hun eten en sommige honden helemaal niet. daarom is het fijn om even te kunnen puzzelen en kijken wat het beste werkt voor je hond. Sommige honden hebben liever natvoer, en dit kan ook fijn zijn voor oude honden die bijvoorbeeld geen tanden meer hebben. Puppy’s zijn ook meestal een voorstander van natvoer en dan kan je rustig aan door te mengen droogvoer invoeren in hun dieet.

Verschillende soorten ingrediënten in hondenvoer

Honden zijn carnivoren, en hun dieet is hier ook wel op gebaseerd. in heel veel hondenvoer zitten nog enorm hoge percentages met granen. Het is belangrijk om eten te zoeken waar het percentage vooral meer proteïne dan graan in zit. Ook hebben grote hondenrassen vrij veel last van heupdysplasie, hierbij wordt vaak glucosamine voor aangeraden. Veel hondenvoer in ons assortiment hebben verschillende opties voor hondenvoer met glucosamine.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur