Puppyvoer

Sorteer op
Puppyvoer is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van jonge honden. Het bevat de juiste voedingsstoffen en verhoudingen om de groei en ontwikkeling van je pup te ondersteunen. Puppyvoer is verkrijgbaar in verschillende smaken en formaten, afhankelijk van de grootte en het ras van je pup. Ontdek ons assortiment en geef je pup de beste start in het leven met ons hoogwaardige puppyvoer.

Puppyvoer

Van zelfgemaakt voer tot winkelmerken, Mr. Animal helpt je bij het kiezen van het beste voer voor je puppy Leuk, harig en hongering. Je nieuwe vriendje is klaar voor puppyvoer en je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je je nieuwe viervoeter de juiste voeding geeft. Puppy’s groeien snel, en het verstrekken van de juiste voeding is belangrijk tijdens de bouw van sterke botten en tanden, het toevoegen van spieren en het leveren van alle energie die nodig is om te spelen en te leren.

Maar wat moet je ze nou voeren? Er zijn tientallen soorten puppyvoeding zoals Bonzo hondenvoer en Acana hondenvoer. Je kunt altijd bij je fokker of dierenasiel navragen welk voer zij jouw viervoeter gaven en dan kun je ervoor kiezen om dit over te nemen. Maar welk voer is nou geschikt voor jouw viervoeter?

Verschil tussen voeding van puppy’s en volwassen honden

Waarom moet een puppy nou ander voer krijgen dan een volwassen hond? Dit heeft te maken dat puppy’s snel groeien, bouwen botten en spieren op en ontwikkelen organen. Terwijl volwassen honden juist hun uitgegroeide lichaam moeten onderhouden. Je nieuwe maatje heeft dus extra voedingsstoffen nodig om goed te blijven groeien.

Wanneer moet je vriendje vast voedsel gaan eten?

Je moet je viervoeter na ongeveer vier weken vast voedsel gaan geven. Want vaak na vier weken krijgen de puppy’s niet genoeg calorieën uit de moedermelk. Daarom is het verstandig om na ongeveer vier weken over te stappen naar vast voedsel. Wij raden wel aan om het droge voer te bevochtigen totdat het sponsachtig aanvoelt totdat jouw makker ongeveer 8 weken is.

Welk puppyvoer is nou van hoge kwaliteit?

Begin altijd met het vragen aan de dierenarts welk voor hij of zij aanraadt. In de eerste zes maanden verandert de behoefte aan voedingsstoffen vaak erg snel. Daarom is het belangrijk om advies te vragen bij je fokker of dierenarts. Aangezien deze personen de meeste ervaring hebben en het juiste voer voor je puppy zullen aanraden. Voor voer zoals Acana hondenvoer en Bonzo hondenvoer kun je een kijkje nemen in ons assortiment.

 

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur