Hondenspeelgoed

Hondenspeelgoed is niet te missen! Daarom hebben wij een groot assortiment voor je klaarstaan waaruit je kan kiezen. Vind het perfecte speeltje voor jouw viervoeter.

  Afp little buddy warm bear

  19,95

  Beeztees puppy badjas foompie groen

  15,49

  Beeztees puppy bal odoro groen

  15,49

  Beeztees puppy dental ring rubber groen

  6,79

  Beeztees puppy dental ring rubber roze

  6,79

  Beeztees puppy hondenkussen pimba blauw

  21,49

  Beeztees puppy knuffel boomba grijs

  40,95

  Beeztees puppy knuffel canina pluche grijs

  7,95

  Beeztees puppy knuffel cosy crocy groen

  25,95

  Beeztees puppy knuffel cosy doggy grijs

  25,95

  Beeztees puppy knuffelkussen snuggy

  41,49

  Beeztees puppy knuffellap dimpie roze

  10,29

  Beeztees puppy knuffellap wuggie groen

  10,29

  Beeztees puppy konijn jilco met touw geel

  12,49

  Beeztees puppy kubus kubi met touw

  10,29

  Beeztees touwtrekker pullina groen

  15,49

  Biosafe biosmart puppy bal met mint smaak

  6,25

  Biosafe puppy bal roze

  6,25

  Biosafe puppy snack bal blauw

  5,99

  Buster & beau wild woolymals eland

  10,75

Hondenspeelgoed

Voor honden en andere huisdieren is speelgoed geen luxe, maar een noodzaak. Speelgoed is belangrijk voor het welzijn van je viervoeter. Het helpt tegen verveling als je harige vriend alleen thuis is, en het biedt troost als hij nerveus is. Speeltjes kunnen ook helpen bij het voorkomen van gedragsproblemen.

Katten kunnen erg kieskeurig zijn bij het gebruik van speeltuig. Honden in tegenstelling zijn bereid om te spelen met elk voorwerp waar ze hun poten op kunnen krijgen. Dit betekent dat je oplettend moet zijn wanneer je harige vriend in zijn speeltijd zit om ongeplande activiteiten te voorkomen.

Veiligheid

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij de veiligheid van hondenspeelgoed, de grootte, het activiteitsniveau, en de voorkeuren van je harige vriend. Een ander ding om te overwegen is de omgeving waarin je viervoeter zijn tijd doorbrengt. Hoewel je de veiligheid van een specifiek speeltje niet kan garanderen, kan je wel naar een paar punten kijken.

 • Objecten die aantrekkelijk zijn voor je viervoeter, zijn vaak dingen die gevaarlijk kunnen zijn. Het is aangeraden om je huis hond veilig te maken. Dit kan je bijvoorbeeld doen door touw, lint, elastiekjes, kinderspeelgoed, panty’s en andere niet-eetbare items te verwijderen die kunnen worden ingeslikt.
 • Bij het gebruik van piepende speeltjes is het belangrijk om goed op te letten op het spel van je viervoeter. Sommige honden kunnen het gevoel hebben dat ze de bron van het piepen moeten vinden en vernielen. Dit kan leiden tot het inslikken van het object.

Probeer speeltuig dat niet hond bestendig is te verwijderen. Gooi speeltjes weg die beginnen te breken of scheuren. Controleer ook de etiketten op knuffels om te zien of ze zijn geëtiketteerd als veilig voor kinderen jonger dan drie jaar en dat ze geen gevaarlijke vullingen bevatten. Vullingen zoals polystyreenkorrels en notendoppen worden als gevaarlijk gezien. Onthoud ook dat veilige vullingen niet echt verteerbaar zijn.

Lang mee laten gaan

Draai het speelgoed van je viervoeter wekelijks door. Dit kan je doen door slechts een paar speeltjes beschikbaar te stellen. Een goede tip is om voor speeltuig te zorgen die voor verschillende doeleinde dient. Geef je harige vriend één speeltje om te dragen, één om te rollen, één om te schudden en één voor comfort.

Speeltuig dat wordt gevonden door je viervoeter is vaak veel aantrekkelijker dan speelgoed dat duidelijk wordt geïntroduceerd. Dus een spelletje speeltjes zoeken met je harige vriend kan een leuke oplossing zijn.

Interactief speelgoed

Interactief hondenspeelgoed wordt door vele aangeraden. Actieve mensentijd bevorderd de band tussen jou en je harige vriend. Goede voorbeelden zijn ballen en vliegende schijven. Doordat viervoeters zich concentreren op een specifieke taak zoals herhaaldelijk een bal of frisbee terugbrengen, kunnen ze opgekropte mentale en fysieke energie uit verveling besteden in een beperkte hoeveelheid tijd en ruimte. Voor jonge, energieke en ongetrainde pups biedt interactief spel ook een mogelijkheid tot socialisatie en helpt het hen met leren over gepast en ongepast gedrag, zoals opspringen of een mond vol zijn. Als je geïnteresseerd bent geraakt in interactief speelgoed kun je een kijkje nemen in ons assortiment.

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 – 553 23 34

info@mranimal.nl

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 – 553 23 34

info@mranimal.nl