Outdoor

Sorteer op
Ontdek onze collectie outdoor producten voor honden! Onze selectie van hondenaccessoires en -uitrusting zijn speciaal ontworpen voor het buitenleven. Onze producten zijn gemaakt van duurzame materialen om te zorgen dat ze bestand zijn tegen de elementen en lang meegaan. Of je nu gaat wandelen in het bos of een dagje naar het strand gaat, je vind hier de juiste uitrusting voor jouw hond. Verken nu onze outdoor collectie en zorg dat jouw hond veilig en comfortabel is tijdens al zijn avonturen!
cat image

Honden clicker

cat image

Hondenfluitjes

cat image

Hondenpoepzakjes

cat image

Zakje hondensnoepjes

Outdoor producten voor je hond

Als hondenbezitter wil je natuurlijk dat je trouwe viervoeter gezond en gelukkig is. Voldoende beweging en buitenlucht spelen hierbij een belangrijke rol. Outdoor activiteiten zoals wandelen, rennen, zwemmen en spelen in de natuur zijn niet alleen leuk voor honden, maar ook goed voor hun fysieke en mentale gezondheid.

Bij Mr. Animal begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste outdoor producten te hebben voor je hond. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan outdoor benodigdheden, speciaal ontworpen om honden te ondersteunen tijdens hun avonturen in de natuur.

Onze collectie omvat onder andere harnassen, riemen, halsbanden, en speeltjes van hoogwaardige kwaliteit. Deze producten zijn niet alleen comfortabel en veilig voor je hond, maar ook duurzaam en bestand tegen de elementen.

Daarnaast bieden we ook speciale voeding voor actieve honden die extra energie nodig hebben om hun avonturen te ondersteunen. Onze voeding bevat hoogwaardige eiwitten en voedingsstoffen om de spieren en het uithoudingsvermogen van je hond te ondersteunen.

Of je nu gaat wandelen in het bos, zwemmen in het meer, of kamperen in de wildernis, bij Mr. Animal hebben we alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je hond veilig en comfortabel kan genieten van het buitenleven. Bekijk onze collectie outdoor producten en begin vandaag nog met het plannen van avonturen met je hond!

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur