Hondenhek binnen

Sorteer op
Je wilt je trouwe viervoeter natuurlijk veilig thuis kunnen laten als je even geen oogje in het zeil kan houden. Mr. Animal biedt verschillende soorten, formaten én merken hondenhekken voor binnen aan. Bestel eenvoudig én veilig online in onze webshop.

Hondenhekken voor binnen

Hondenhekken zorgen ervoor dat je sommige ruimtes in het huis gesloten houdt voor je hond. Wanneer je even een dagje van huis bent, heb je natuurlijk geen zin om bij thuiskomst een geplunderde keuken te zien. Of dat je hond op jouw bed gaat liggen, de ideale oplossing hiervoor is een hondenhek voor binnen. Hiermee voorkom je dat je hond in bepaalde ruimtes kan komen of dat de hond juist in een bepaalde ruimte blijft. Bij Mr. Animal hebben we een ruim assortiment aan hondenhekken voor thuis. Daardoor kan je altijd het juiste hekje vinden voor jouw huis.

Waar wordt een hondenhek voor gebruikt

Sommige honden vinden het leuk om op avontuur te gaan in het huis en elke ruimte grondig te inspecteren. Een hondenhek zorgt ervoor dat je trouwe viervoeter geen toegang heeft tot bepaalde ruimtes in je huis. Hiermee kan je gevaarlijke situaties voorkomen, het is namelijk niet veilig voor een hond om de trap op te klimmen. Traplopen is namelijk slecht voor de heupen en andere spieren van een hond, daarom is het verstandig om een hondenhek te gebruiken en ervoor te zorgen dat je hond niet op avontuur kan gaan naar de bovenverdieping.

Assortiment Hondenhekken

Bij Mr. Animal bieden we alleen de beste kwaliteit hondenhekken van hoogwaardige merken als Savic en Trixie. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van een goede kwaliteit. In ons assortiment hebben we een verscheidenheid aan hoogtes, breedtes en lengtes. Zodat we voor elke viervoeter het juiste product hebben. De hoogtes variëren van 50 centimeter tot een maximum van 108 centimeter.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur