Krabpalen & meubels

Sorteer op
Voorkom dat u kat van alles kapot krabt!
cat image

Kattenhuis

cat image

Kattenmeubels

cat image

Krabmat

cat image

Krabpaal

cat image

Krabplank

cat image

Krabton

Krabpalen en meubels

De perfecte krabpaal voor uw kat!

Katten houden ervan om te krabben, dit doen ze om hun versleten oude nagelhoesjes te ontdoen en door te krabben maken ze hun nagels weer scherp. Katten doen dit niet alleen voor hun nagels maar ook om hun territorium af te bakenen. Ook uitten ze hun frustraties om de krabpaal. Dit is voor ieder kat dus compleet normaal en is ze dus ook niet af te leren. Vooral katten die veel binnen zitten zien geen andere mogelijkheid dan een krabpaal. Om uw kat te laten voldoen aan zijn of haar krabbehoefte is het dus verstandig een krabpaal aan te schaffen.

Krabpalen zijn er natuurlijk ik enorm veel verschillende grote en maten, bij Mr.Animal vind je een groot assortiment, van kleine krabpalen tot grote krabpalen.

Welke krabpaal geschikt is voor uw kat is afhankelijk van verschillende factoren. De belangrijkste factor is de grootte/lengte van uw kat, de oppervlakte van de krabpaal moet hoog genoeg zijn zodat de kater zich volledig kan uitrekken. Voor grote katten moet bijvoorbeeld de bodemplaat weer groot en zwaar genoeg zijn, dit zorgt voor voldoende stabiliteit bij de kat. Ook is de speelsheid van uw kat natuurlijk een factor, een kat met veel energie en krabbehoefte kan wel een grote krabpaal gebruiken, dit zorgt voor veel meer uitdaging. Luie katten hebben voldoende aan een simpele krabpaal. Wil je ervoor zorgen dat je kat meer uitvoert op een dag, dan kan een krabpaal een erg goede investering zijn.

 

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur