Hondenbrokken

Sorteer op
Ontdek het uitgebreide assortiment hoogwaardige hondenbrokken bij Mr. Animal, dé online bestemming voor premium huisdierproducten. We begrijpen dat jouw hond een speciale plek in je hart heeft en dat je alleen het beste voer voor hem wilt. Daarom hebben we met zorg een brede selectie hondenbrokken samengesteld, zodat je de voeding kunt vinden die perfect aansluit op de behoeften van jouw trouwe viervoeter.

Groot aanbod hondenbrokken

Je grote vriend maakt je vrolijk op vele verschillende manieren, daarom kunnen wij ons goed voorstellen dat jij je je lieve viervoeter ook graag tevreden houdt. Hij knuffelt wanneer het goed met je gaat maar is er ook voor je wanneer het iets minder gaat. Wij kunnen ons dus goed voorstellen dat jij daarom de beste hondenbrokken wilt kopen.

Bij Mr.Animal bieden wij een ruim assortiment hondenbrokken aan met meer dan 6500 verschillende soorten, altijd op voorraad. Wij kunnen ons goed voorstellen dat de keuze overweldigend voor je kan zijn. Om deze reden hebben we de verschillende soorten hondenvoer (en natuurlijk snacks) onderverdeelt in overzichtelijke categorieën.

Waarom kiezen voor hondenbrokken?

Hondenbrokken zijn een uitstekende keuze als dagelijkse voeding voor je hond. Ze zijn handig in gebruik, hebben een lange houdbaarheid en bevatten alle essentiële voedingsstoffen die je hond nodig heeft voor een gezond leven. Hondenbrokken zijn samengesteld met een gebalanceerde mix van proteïnen, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die voldoen aan de voedingsbehoeften van je hond. Bovendien kunnen hondenbrokken helpen bij het ondersteunen van een gezond gewicht, tandgezondheid en een glanzende vacht.

Soorten hondenbrokken

Bij Mr. Animal bieden we een breed assortiment aan hondenbrokken, zodat je de perfecte voeding kunt vinden voor jouw hond. Er zijn verschillende soorten hondenbrokken, waaronder:

  • Puppybrokken: Speciaal samengesteld voor de voedingsbehoeften van opgroeiende puppy’s. Deze brokken bevatten extra voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde groei, ontwikkeling en sterke botten.
  • Volwassen hondenbrokken: Ontwikkeld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van volwassen honden. Deze brokken bieden een gebalanceerde voeding en ondersteunen een gezonde levensstijl.
  • Senior hondenbrokken: Speciaal samengesteld voor oudere honden. Deze brokken bevatten ingrediënten die helpen bij het ondersteunen van de gewrichten, de spijsvertering en de algehele vitaliteit van oudere honden.
  • Graanvrije hondenbrokken: Ideaal voor honden met een gevoelige spijsvertering of allergieën. Deze brokken zijn vrij van granen en bevatten vaak alternatieve bronnen van koolhydraten, zoals aardappel of zoete aardappel.
  • Dieetbrokken: Speciale brokken die zijn ontwikkeld voor honden met specifieke voedingsbehoeften, zoals gewichtsbeheersing, gevoelige huid, gevoelige maag, of voedselallergieën.

Grootste merken hondenbrokken

Als grootste webshop van dierenproducten bieden wij uiteraard ook prachtige merken aan in ons assortiment. Uiteraard bieden wij grote merken aan maar omwille kwaliteit dat kleinere merken leveren bieden wij dit natuurlijk ook aan. Onderstaand een overzicht van al de merken hondenbrokken die wij aanbieden in ons assortiment.

Voordelen van droog hondenvoer

Droog hondenvoer oftewel hondenbrokken hebben een aantal grote voordelen. Houdbaarheid; Doordat droog hondenvoer nauwelijks vocht bevat is dit ontzettend lang houdbaar. Zo is droog hondenvoer tot wel 1,5 jaar lang houdbaar na de productiedatum. In tegenstelling tot nat hondenvoer scheid droog hondenvoer nauwelijks nare luchtjes af. Hierdoor blijft jouw koelkast heerlijk fris ruiken! Hebben we het al over de prijs gehad? Ook zijn hondenbrokken in tegenstelling tot natvoer een stuk voordeliger!

Voordelen van hondenvoer op een rijtje;

  • Veel langer houdbaar dan natvoer
  • Bevat slechts 7 tot 10% vocht waardoor de voeding compact is
  • Minder last van ongewenste geurtjes
  • Droog voer is goedkoper
  • Beter voor de tanden van een hond

Hondenvoer online kopen

Net als droge hondenbrokken heeft het kopen van hondenvoer online ook enorm veel voorbeelden. Het scheelt jou namelijk enorm veel tijd én gesjouw met loodzware hondenvoer zakken.

Andere soorten voer;

Wat zijn de beste hondenbrokken voor een pup?

Het is belangrijk dat puppyvoer hoog verteerbare eiwitten bevat. Deze zijn belangrijk voor het afweermechanisme, spierontwikkeling en de glans van de vacht.

Best geteste hondenbrokken van 2022

Uit onafhankelijk onderzoek van Top X.NL is gebleken dat de best geteste hondenbrokken van 2022 de volgende zijn; 1. Royal Canin Selection Croc, 2. Cavom Compleet – Rund/Schaap, 3. Royal Canin Anallergenic

 

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur