ACANA

Sorteer op
Bekijk het prachtige productaanbod van Acana. Al de producten van Acana zijn bedacht en ontwikkelt uit de liefde voor dieren. Ontdek de heerlijke voeding van Acana uit de Canadese keuken.

Acana hondenbrokken, hét 100% natuurlijke hondenvoer

Ben je op zoek naar hoogwaardige, natuurlijke voeding voor jouw viervoeter? Acana ontwikkelt al meer dan 25 jaar voeding met verse, regionale ingrediënten. Het productieproces van Acana hondenbrokken wordt in eigen keukens uitgevoerd. Tevens worden de ingrediënten, die geschikt zijn voor menselijke consumptie, elke dag vers aangeleverd door lokale leveranciers.

Hoogwaardige natuurlijke eiwitten

Honden zijn van nature vleeseters. Door de structuur van het gebit, de kaken en het spijsverteringskanaal worden honden geclassificeerd als carnivoren. Daarom heeft Acana hondenbrokken ontwikkeld die zeer rijk zijn aan dierlijke eiwitten. Acana hondenbrokken maken gebruik van een grote variëteit aan vers vlees en vis ingrediënten, die afkomstig zijn van lokale leveranciers. Deze brokken bestaan uit minimaal 60% natuurlijke, dierlijke eiwitten, waaronder scharrelkip, eend, scharreleieren, zoet- en zoutwatervis, bizon, rund en lam. Dat is pas een echte taste of the wild! Sommige varianten bevatten zelfs maar liefst 70% hoogwaardige eiwitten. Ook de verwerkte groenten en fruitsoorten worden geleverd door lokale boerderijen en boomgaarden.

Deze voeding bevat geen rijst, tarwe en maïs en is dan ook koolhydraat-arm. Doordat Acana graanvrij is, is deze voeding ook zeer geschikt voor voedsel gevoelige honden. Plantaardige toevoegingen voorzien uw huisdier in de natuurlijke behoeften naar grassen en kruiden. Ze verbeteren de stofwisseling, versterken de organen en dienen als reinigingsmiddelen om het lichaam van uw viervoeter van gifstoffen te ontdoen. In Acana hondenbrokken wordt gebruik gemaakt van de WholePrey verhouding. De voedingsstoffen in hele prooidieren zijn door de natuur perfect afgestemd op de voedingsbehoefte van honden. De onderlinge verhoudingen van vlees, orgaanvlees en kraakbeen in Acana sluiten aan op het natuurlijke voedingspatroon, waardoor de meeste kunstmatige toevoegingen overbodig worden.

Acana hondenbrokken, een geschikte variant voor iedere viervoeter

Ons Acana assortiment is onderverdeeld in voer voor pups, volwassen honden en senioren. Daarnaast hebben we nog de light variant en Acana hondensnacks. Hieronder vallen de varianten Acana Heritage, Acana Regionals en Acana Classic. Deze zijn onderverdeeld in Acana Grasslands, Acana Pacifica en Acana Singles.

Het voer van Acana is voor honden van alle leeftijden. Zo kun je bij pups kiezen voor Acana Puppy. En voor de jonge, opgroeiende viervoeter is er Acana Heritage Puppy & Junior of Acana Junior voeding. Wanneer jouw huisdier ouder dan 12 maanden is, is er Acana Adult en Acana Heritage Senior voor honden op leeftijd.

Tevens heeft Acana hondenvoer voor dieren van verschillende grootten. Zo is er onder andere de Acana Puppy Large Breed voor pups van grote hondenrassen, de Heritage Adult Small breed voor kleine, volwassen dieren of de senior variant voor kleine-, middelgrote- en grote honden. Wanneer jouw huisdier last heeft van overgewicht of dit snel neigt te ontwikkelen, is er Acana Heritage Light. Dit is slechts een greep uit het aanbod van Acana dog food.

Acana hondenbrokken bestellen tegen de scherpste prijzen?

Wil je graag Acana hondenbrokken kopen? Op Mr Animal.nl kan je regelmatig genieten van een leuke Acana hondenbrokken aanbieding. Zo hebben wij af en toe interessante acties waarbij je korting krijgt op diverse varianten, zoals bijvoorbeeld Acana Heritage Puppy Large Breed, Acana lam of een andere variant van Acana Grasslands hondenvoer. Bij Mr Animal.nl zijn wij altijd blijvend laag geprijsd, dit betekent dat je bij ons altijd voordeliger uit bent.

Bij Mr Animal.nl kan je veilig betalen door middel van betaalmethodes zoals iDeal en PayPal. Heb je vragen over jouw bestelling of kunnen wij je ergens anders mee helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen jou en je viervoeter graag!

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur