Vis

Sorteer op
MrAnimal biedt een groot assortiment aan visartikelen oftewel visspullen aan. Als online dierenwinkel willen we het namelijk zo comfortabel mogelijk maken voor jouw leuke vis. Hierbij is de verzorging van jouw vis ook heel belangrijk. Bestel dus nu snel jouw visspullen bij MrAnimal!
cat image

Aquarium

cat image

Aquarium bodembedekker

cat image

Aquarium decoratie

cat image

Aquarium toebehoren

cat image

Aquarium verzorging

cat image

Visvoer

Voordelige visspullen kopen?

Heb je recentelijk een vis aangeschaft en moet u nog vis artikelen kopen, dan ben je bij MrAnimal op het juiste adres. Wij bieden je van alles aan, zodat jij in staat bent om je vis de best mogelijke verzorging te geven. Vissen staan er namelijk niet om bekend om jaren mee te gaan, dus de verzorging die ze krijgen, moet dan ook wel van topkwaliteit zijn. Vis artikelen zijn onder te verdelen in twee categorieën. Je hebt namelijk de noodzakelijke artikelen en de artikelen voor het plezier van de vis. De noodzakelijke artikelen spreken voor zich. Je moet hierbij dan ook denken aan artikelen zoals visvoer, een aquarium of zelfs schoonmaakartikelen om je aquarium mee schoon te maken. Bij producten die bedoeld zijn voor het plezier van jouw vis, moet je denken aan producten zoals bijvoorbeeld aquarium decoratie. Door middel van de juiste aquarium decoratie, kan jouw vis optimaal genieten van zijn nieuwe huisje. Kijk dus gerust bij ons op de website, om jouw geschikte vis artikelen te vinden en te kopen. Heb je nog vragen over bepaalde zaken, neem dan gerust contact met ons op, via onze website!

Voeding en voer

Een vis moet benodigde voedingsstoffen binnenkrijgen om zo lang mogelijk in leven te blijven. Dit kan gedaan worden door het aanschaffen van een gezonde voeding. Vissen vallen over het algemeen onder drie categorieën:

  • Carnivoor
  • Herbivoor
  • Alleseter

Veel mensen kunnen van hun dieet een levensstijlkeuze maken, bijvoorbeeld door geen vlees of dierlijke producten te eten. Maar een vis heeft geen keuze. Dit komt doordat vissen specifieke soorten voedingstoffen binnen moeten krijgen. De ene vis heeft vlees nodig en de andere vis niet. Dit wordt grotendeel bepaald door de omgeving waarin de vissen zwemmen. Maar ook specifieke kenmerken spelen een rol, zoals hun mond, tanden en spijsverteringskanaal. Gelukkig hebben wij bij MrAnimal een breed assortiment voor je klaarstaan met verschillende soorten visvoer, zodat elke vissoort de juiste voeding binnenkrijgt. Bij MrAnimal bieden wij het volgende aan jou aan:

De algenwafeltjes zijn bedoeld als aanvulling op het gewone dieet van jouw vis. Het zorgt voor net dat beetje extra voeding. Het is ook vrij gemakkelijk te combineren met een vis zijn gewone dieet. Verder is het vlokken voer speciaal ontwikkelt voor vissen die herbivoor zijn. Herbivoren vissen, zijn vissen die een dieet hebben, die grotendeels uit plantaardige eten bestaat. Deze vissoorten kunnen moeilijk een ander soort eten verteren. Eten zoals bijvoorbeeld vleesproducten.

Aquarium

Beschouw jij vissen als huisdieren? Bij MrAnimal doen wij dat wel. Wij nemen de verzorging van onze vissen dan ook heel serieus. Vissen verdienen namelijk ook de best mogelijke zorg. De vissen vertrouwen er namelijk op, dat jij hun omgeving schoon en gezond wordt gehouden. In de natuur zullen rivieren, meren en oceanen op natuurlijke wijze gezuiverd en gefilterd worden. Helaas zal dit niet automatisch gaan bij je aquarium. Om je tank gezond en schoon te houden moet je als huisdierhouder een klein handje bijdragen. Het enige wat je moet doen is het water verversen, het grindbed reinigen en je moet voor de juiste filtratie zorgen. Ik hoop dat het niet veel klinkt, want het kost uiteindelijk maar 30 minuten per week. Dat zal je vast wel voor je lieve vissen over hebben. Bij MrAnimal helpen we je hier ook nog bij. We hebben een categorie voor je klaar staan met allemaal aquarium schoonmaak spullen. Ook hebben we artikelen die je kunnen helpen met het verzorgen van het water en de planten in de tank.

Decoratie tips

Voordat je je glazen bak gaat decoreren is het erg handig als je iets in gedachten hebt. Je hoeft natuurlijk niet alle details te weten, maar je moet wel een idee hebben wat voor soort thema/look je wilt creëren. Er zijn erg veel verschillende opties. Je kunt denken aan een natuurlijke look of misschien een ouderwetse of modern thema. Het is wel belangrijk dat je rekening houdt met de vorm en grootte van de glazen bak, als het gaat om decoreren. Het is handig als je decoratie evenredig is met de grootte van je tank.

Is je glazenbak halfvol? Dan zijn waterplanten (levend of kunstmatig), decoratieve stenen of ornamenten leuke opties. Voordat je decoraties toevoegt aan je glazen bak is het belangrijk om de objecten eerst grondig te spoelen. Bij het plaatsen van plantjes hebben wij ook een tip. Plaats de grotere planten aan de achterkant van de tank en de kleinere aan de voorkant. Dit zorgt voor een open zwemgedeelte.

Wat je misschien kan overwegen is om een soort van achtergrond voor je tank te maken/kiezen. Dit kan een leuke poster, plaatje of gewoon een kleur zijn. De voordelen hiervan zijn dat het helpt bij het verbergen van de uitrusting die je achter je tank hebt, en het houdt al het andere op de achtergrond verborgen voor je zicht. Daarnaast maakt een achtergrond vaak het verschil tussen een professionele uitstraling en een amateuristische uitstraling.

Gemakkelijk jouw vis artikelen online te bestellen

Door ons grootte aanbod bij MrAnimal, willen we jou verzekeren, dat er aan al jouw wensen als klant aandacht wordt besteed. Wij hebben daarom ook onze website op een handige manier ingedeeld. Het online bestellen gaat bij ons ook vrij gemakkelijk. Je klikt op jouw gekozen item, je klikt vervolgens op je gekozen betalingswijze en binnen 1 of 2 werkdagen is het product bij jou thuisbezorgd. Vrij gemakkelijk dus! Als iets nog niet duidelijk is of als je nog andere vragen hebt, kun je ook altijd contact met ons opnemen, via de website!

Belangrijke visartikel merken

Bij MrAnimal verkopen wij visproducten van heel veel verschillende merken. Van bekende merken en van wat minder bekende merken. Ongeacht de bekendheid van het merk, staat de kwaliteit van het product bij ons voorop. Wij willen jouw als klant, natuurlijk het beste van het beste aanbieden. Als onze merken zijn daarom met zorg uitgekozen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van jouw gekozen vis artikel. Eén van onze bekendste merken zijn:

Niet alleen een vis als huisdier?

Heb je niet alleen een vis als huisdier en moet je nog meer dierenartikelen aanschaffen? Wees gerust, want MrAnimal biedt nog veel meer leuke artikelen aan, voor vele andere soorten huisdieren. Neem dus ook gerust een kijkje bij onze andere categorieën. Hierdoor is niet alleen je vis tevreden, maar ook je andere huisdier. Wij bieden ook artikelen aan voor honden, katten, knaagdieren, vogels en reptielen.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur