krabton

Sorteer op
Krabton, de ideale slaapplek als speelplek voor jouw lieve vriend!

Krabtonnen, zowel een ideale slaaplek als een ideale speelplek.

Poezen en katten spelen en slapen de hele dag door. Een krabton biedt hier de ideale uitkomst voor. Katten kunnen in deze krabton ideaal slapen, terwijl het eigenlijk ook een speelplek is voor het beestje. De viervoeters kunnen ook nog is ideaal hun nagels onderhouden aan een krabton.

Krabton of krabpaal?

Misschien denk je er niet zo over, maar er zit wel een degelijk verschil tussen een krabton en een krabpaal. Krabpalen zijn veel smaller dan een krabton en katten kunnen er alleen hun nagels aan vijlen en erop klimmen. De tonnen zijn stukken breder dan een krabpaal en dus kan een viervoeter hier heerlijk in slapen. De tonnen hebben ook vaak een zacht kussen bovenop de ton en/of holletjes waar je lieve vriend zich heerlijk in kan nestelen. De zachte kussens van de ton maken het lekker comfortabel voor de beestjes.

Handige informatie over een krabton

Krabtonnen zijn sterk genoeg voor het krabben/klauwen van jouw trouwe vriend. Daarom zijn alle tonnen die wij verkopen gemaakt van uiterst sterk materiaal. Deze sterke materialen zorgen ervoor dat de krabtonnen niet kapot gaan door het klauwen van de kat. De lichtplekken in en op de krabton zijn van zeer fijn materiaal waardoor het heerlijk comfortabel is voor de beestjes.

Assortiment

Wij bieden verschillende soorten tonnen aan voor jouw kat, de verschillende tonnen die wij aanbieden zijn allemaal van het mooie merk Trixie. De tonnen verschillen in grote en breedte maar ook in kleuren. Door het grote assortiment kun je de ideale voor jouw poes uitzoeken. Mocht je een grote kat hebben zouden wij aanraden om de een grote krabton aan te schaffen, zo is het voor hem ook comfortabel. Wij hanteren een snelle en goede service!

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur