Krabton

Sorteer op
Ontdek onze collectie krabtonnen voor katten bij Mr. Animal. Onze krabtonnen bieden de ideale oplossing voor katteneigenaren die op zoek zijn naar een veelzijdig meubelstuk dat krabgelegenheid en speelplezier combineert. Met duurzame krabpanelen, meerdere niveaus en knusse rustplekken zorgen onze krabtonnen ervoor dat je kat haar natuurlijke krabgedrag kan uitoefenen en tegelijkertijd kan genieten van actief spelen en ontspannen. Ontdek vandaag nog de perfecte krabton voor jouw kat!

Krabtonnen, zowel een ideale slaaplek als een ideale speelplek.

De Krabton voor katten is de perfecte aanvulling op het leven van je geliefde kat. Deze veelzijdige en functionele krabpaal biedt niet alleen een plek waar je kat haar krabinstinct kan uiten, maar ook een speel- en rustplek waar ze zich heerlijk kan ontspannen. Bij Mr. Animal hebben we een uitgebreid assortiment aan krabtonnen die zijn ontworpen met het welzijn van je kat in gedachten.

Natuurlijk Krabgedrag

Katten hebben een aangeboren behoefte om te krabben. Met de Krabton kunnen katten op een veilige en aantrekkelijke manier aan deze behoefte voldoen. De krabton biedt verschillende oppervlakken, zoals sisal touw en krabpanelen, waar je kat naar hartenlust haar nagels kan scherpen. Dit helpt bij het voorkomen van beschadiging van meubels en vloeren en zorgt ervoor dat je kat een gezonde krabuitlaatklep heeft.

Verticaal Speelplezier

Naast het krabgedeelte biedt de Krabton ook verticaal speelplezier voor je kat. De ton is voorzien van meerdere verdiepingen, platforms en verstopplekken waar je kat naar hartelust kan klimmen, springen en spelen. Dit stimuleert de natuurlijke behoefte van je kat om op hoogte te zijn en biedt haar een uitdagende en leuke omgeving om actief bezig te zijn.

Comfortabele Rustplek

Na al dat krabben en spelen, verdient je kat een comfortabele plek om tot rust te komen. De Krabton is voorzien van zachte en knusse ligplaatsen waar je kat heerlijk kan relaxen en een dutje kan doen. De gevoerde kussens en bekleding zorgen voor een warme en gezellige plek waar je kat zich veilig en geborgen voelt.

Ruimtebesparend Ontwerp

De Krabton is een slimme keuze voor katteneigenaren die waarde hechten aan ruimtebesparing. Dankzij het compacte ontwerp neemt de krabton minimale vloerruimte in beslag, terwijl je kat toch kan genieten van een scala aan krab- en speelmogelijkheden. Dit maakt de krabton ideaal voor zowel kleine als grote huizen en appartementen.

Stijlvol en Duurzaam

Bij Mr. Animal begrijpen we dat een krabton niet alleen functioneel, maar ook stijlvol moet zijn. Daarom bieden we een breed assortiment aan krabtonnen in verschillende kleuren, materialen en ontwerpen. Onze krabtonnen zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, zodat ze lang meegaan en bestand zijn tegen het intensieve gebruik van je kat.

verschil krabton en krabpaal

Er zijn enkele belangrijke verschillen tussen een krabton en een krabpaal. Hier zijn de belangrijkste punten om in gedachten te houden:

Krabton:

  • Vorm en ontwerp: Een krabton heeft meestal de vorm van een ton of een cilinder. Het bestaat uit meerdere niveaus, vaak met gaten en openingen waar je kat in kan klimmen, verstoppen en spelen.
  • Ruimtebesparend: Een krabton neemt over het algemeen minder vloerruimte in beslag dan een krabpaal, waardoor het een goede keuze is voor kleinere ruimtes zoals appartementen.
  • Veelzijdigheid: Krabtonnen bieden vaak een combinatie van krabmogelijkheden, speelplezier en comfortabele rustplekken voor je kat. Ze hebben vaak ingebouwde ligplaatsen en knusse bekleding waar je kat kan ontspannen.
  • Verticaal bereik: Hoewel krabtonnen verschillende niveaus hebben, bieden ze meestal niet dezelfde hoogte als krabpalen. Ze zijn echter nog steeds geschikt voor klim- en springplezier.

Krabpaal:

  • Hoogte: Een krabpaal is over het algemeen hoger dan een krabton en biedt je kat de mogelijkheid om op hoogte te klimmen en te spelen. Dit is vooral nuttig als je kat graag de omgeving observeert vanaf een verhoogde positie.
  • Verscheidenheid aan krabmogelijkheden: Krabpalen hebben vaak meerdere palen of kolommen bedekt met sisal touw of ander ruw materiaal waar je kat aan kan krabben. Dit geeft je kat verschillende opties om haar nagels te scherpen.
  • Speelse elementen: Krabpalen zijn vaak uitgerust met speeltjes, hangmatten, platforms en andere interactieve elementen om je kat te stimuleren en te vermaken.
Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur