Hamsterkooi

Opzoek naar een hamsterkooi voor je harige vriend? Wij bieden allerlei soorten hamsterkooien aan! Ook beschreven met de juiste informatie over hoe jou vriend gehuisvest moet worden.

  Bovenkap rody hamster transparant

  23,95

  Imac hamsterkooi criceti 9 donkerblauw / geel

  43,95

  Imac hamsterkooi criceti 9 taupe / mintgroen

  43,95

  Imac hamsterkooi fantasy

  59,95

  Interzoo dwerghamsterkooi gino mini zwart

  28,95

  Interzoo hamsterkooi labyrint zwart

  48,95

  Interzoo hamsterkooi pinky 3 zwart / paars

  57,95

  Interzoo hamsterkooi pinky1 mocca

  52,50

  Interzoo hamsterkooi pinky2 mocca

  64,95

  Interzoo hamsterkooi pinky3 mocca

  74,95

  Interzoo hamsterkooi vision 51 zwart

  97,50

  Interzoo hamsterkooi vision 58 zwart

  124,95

  Savic hamsterkooi billy metromet buis blauw

  45,95

  Savic plastic kooi rody hamster blauw

  39,95

Hamsterkooi kopen?

Waar moet je op letten bij het huisvesten van jou kleine vriend. Hieronder vind je alle relevante informatie wat het verblijf van jou hamster stukken aangenamer maakt.

Hamsterkooi

Hamsters hebben genoeg ruimte nodig in hun verblijf. Er zijn minimale afmetingen voor een hamsterkooi, 70 x 50 of 80 x 40. Voor Syrische hamsters is het belangrijk dat de kooi nog wat groter is. De hamsterkooien die wij aanbieden zijn knaagdier proof en zijn goed geventileerd, dit is erg belangrijk bij een hamsterkooi. De horizontale tralies zorgen ervoor dat de hamster genoegd ventilatie krijgt in zijn verblijf, deze moeten niet te ver uit elkaar staan want dan kan een hamster gemakkelijk ontsnappen.

Hamster zijn natuurlijk helemaal gek van graven, het is daarom fijn als zijn verblijf ook diep genoeg is, denk hierbij aan +- 50 centimeter diep. Ook kan je een hamster prima huisvesten in een aquarium bijvoorbeeld, hier kan hij lekker diep graven.

Aanvulling van de hamsterkooi

Voor het verblijf van de hamster is het ook belangrijk dat hij donkere plekken heeft in zijn verblijf, hier kan hij dan gerust zijn slaap pakken. Ook is het voor de hamster fijn als hij verschillende objecten in zijn verblijf heeft liggen, waar hij uit kan, speel tributen of waar hij uit kan eten. Voor je kleine vriend is het ook fijn als je een hoekje in de kooi inricht waar hij zijn behoeftes kan doen. Dit zorgt ervoor dat zijn verblijf een stuk hygiënischer blijft. Voor jou hamster is het ook chill als zijn verblijf met regelmaat word schoongemaakt, dit is voor hem en de verzorgers een stuk aangenamer. Wij adviseren dan ook om het verblijf 1 á 2 keer per week te verschonen.

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 – 553 23 34

info@mranimal.nl

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 – 553 23 34

info@mranimal.nl