Benches & hokken

Sorteer op
Een hondenbench of hondenhok moet een veilige plek worden voor je viervoeter. Een plek waar je viervoeter even tot rust kan komen. Elke hond is uniek en heeft een bench of hok nodig die bij hem past. Daarom hebben wij een groot assortiment voor je klaarstaan!
cat image

Hondenhokken

cat image

Hondenbench

cat image

Hondenbench auto

cat image

Puppyren

cat image

Reisbench hond

Waarom een hondenbench kopen

Ja hoor! Je hebt een nieuw familielid, een leuke hond. Het kan zijn dat dit je eerste hond is of je hebt al meerdere honden. Maar één ding is niet te missen bij een hond en dat is een hondenbench. Het is een leuke en veilige plek voor de hond. Daarnaast is het ook een fijn plekje voor de hond om te slapen of rusten. Een hondenbench is ook goed voor als je een keer met de familie op reis wil gaan en een plekje voor de hond wil creëren in de auto.

In het begin associeert je hond de hondenbench oftewel hondenhok waarschijnlijk nog niet met een veilige plek. Dit gebeurt ook niet automatisch. Het moet een plek worden waar de hond zich veilig gaat voelen. Dit kan je doen door je hond dit geleidelijk aan te leren. Een goede tip is om bijvoorbeeld het deurtje van de hondenbench open te doen en er wat eten of drinken in te doen met een zachte kussen als bodem. Door dit te doen associeert de hond de hondenbench veel sneller als een leuke en veilige plek. Door dit een paar keer te doen zal de hond zich comfortabel voelen bij zijn eigen plekje. Hierdoor kan je je hond ook veel makkelijker vervoeren als dat nodig is.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur