Hondenbench auto

Sorteer op
Voor betere veiligheid van je viervoeter tijdens het reizen is een hondenbench of reisbench voor in de auto ideaal. Wij hebben een groot assortiment voor je klaarstaan met verschillende soorten autobenches en reisbenches.

Hondenbench kopen voor in de auto

Wil je je hond meenemen op reis dan is een hondenbench het ideale product. Hier op MrAnimal vind je verschillende maten en soorten hondenbenches voor in de auto. Wat belangrijk is zijn de afmetingen, kijk goed in de descriptie van het product om te zien of de afmetingen geschikt zijn voor uw auto. Hier op de site kan je ook benchmatten vinden voor in de hondenbench. Vooral voor reizen kan een benchmat erg fijn zijn voor uw hond. Je hoeft je dan geen zorgen te maken tijdens een hobbelige reis

Training voor een hondenbench in de auto

Bijna elke viervoeter zal een krattraining nodig hebben. Deze benches zijn bedoeld als een veilige plek of privéplek voor je harige vriend. Hier kunnen ze zich even ontspannen en op hun gemak voelen. Helaas wordt dit niet van de ene op de andere dag geleerd.

Wil je een bench gebruiken om met je viervoeter te gaan reizen? Dan is het erg belangrijk om je harige vriend te trainen. We hebben enkele tips voor je opgesteld om dit proces gemakkelijk te maken.

Stappen

Allereerst is het belangrijk om je viervoeter op de juiste manier kennis te laten maken met de bench. Het wordt aangeraden om de training binnenhuis te starten. Plaats de krat in een drukke ruimte van het huis waar jij of je gezin vaak komt. Leg vervolgens een zachte deken in de krat voordat je je viervoeter er heen brengt.

Beloning

Je kan je harige vriend aanmoedigen om in de hondenkooi te gaan door kleine stukjes traktaties langzaam naar de kooi te voeren via de deur. Je kan ze ook aanmoedigen met positieve praatjes en beloningen. Duw je harige vriend niet, of verplaats de kooi niet naar hem toe. Gaat je viervoeter niet volledig de reiskooi in? Oefen dan geen verdere druk uit. Probeer het de volgende dag opnieuw.

Zodra je harige vriend zich op zijn gemak voelt in de reiskooi, begin dan de tijdsintervallen te oefenen waarin hij in de hondenkooi zit. Breng je viervoeter een maaltijd of iets lekkers terwijl hij in de hondenbench voor in de auto zit. Hierdoor bouw je een positieve associatie met de reiskooi op. Het wordt aangeraden om elke keer een paar minuten toe te voegen aan het interval. Deze oefening zal je harige vriend helpen een positieve associatie op te bouwen met de kooi zelf, en het vertrouwen dat je terugkomt.

Commando

Je kan beginnen met trainen door gebruik te maken van een bepaald commando. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld “krat” of “kooi”. Beloon je viervoeter voor elk succesvol commando en ga door met intervaloefeningen totdat hij vertrouwd is met de reiskooi zelf. Ben je je viervoeter aan het trainen voor een hondenbench voor in de auto?  Voltooi dan eerst de trainingsstappen voor benches & hokken voordat je de reiskooi in de laadruimte of achterbank van je voertuig plaatst.

Geef je huisdier de opdracht om kennis te maken en beloon hem vervolgens voor positief gedrag. Aarzelt je harige vriend om de reiskooi in de gaan als hij eenmaal in de auto zit? Dan is het slim om de besproken stappen te herhalen.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur