Knaagdierenvoer

Sorteer op
Het juiste voer voor uw knaagdier!
cat image

Caviavoer

cat image

Chinchillavoer

cat image

Degoevoer

cat image

Gerbilvoer

cat image

Hamstervoer

cat image

Konijnenvoer

cat image

Rattenvoer & muizenvoer

Knaagdiervoer

Knaagdiervoer voor je konijn, hamster, cavia of ander knaagdier bestel je gemakkelijk bij onze online dierenwinkel Mr.Animal. Wij bieden ook voer aan voor uw gerbil, chinchilla, muis, en rat hebben wij het juist voer. Voor uw knaagdier zijn er verschillende merken die knaagdiervoer aanbieden: Supreme, Versele-Laga en Hope Farms.

Konijnenvoer

Het dagelijkse menu van een konijn bestaat in de basis uit droogvoer, ruwvoer en groenvoer. Droogvoer voor konijnen bestaat uit twee categorieën, korrels (biks) of gemengd voer. Het ruwvoer bestaat uit weidehooi en kruidenhooi. Het menu is verder aan te vullen met snacks. Wij bieden de juiste mix om je konijn gezond en sterk te houden.
Caviavoer
Het dagelijkse menu voor een cavia bestaat ook in de basis ook uit droogvoer en ruwvoer. Voor de cavia bestaat het droogvoer uit twee categorieën, namelijk korrels (biks) of gemengd voer. Het ruwvoer bestaat uit weidehooi en kruidenhooi. De voeding voor uw cavia is verder aan te vullen met groenvoer en snacks.

Hamstervoer

De basis voor de voeding van een hamster bestaat ook uit deze twee categorieën, droogvoer en ruwvoer. Het droogvoer bestaat uit korrels (biks) of groenvoer. Het ruwvoer bestaat uit kruidenhooi en weidehooi, dit menu is aan te vullen met behulp van snack of groenvoer.

Rattenvoer

Wij bieden voeding aan voor uw rat, bij Mr.Animal bent u aan het goede adres voor de juiste voeding van uw rat. Van complete voeding tot aanvullende voeding. Wij bieden alles om uw rat gezond en sterk te houden.

Fretvoer

Bij Mr.Animal bieden wij ook voer aan voor uw fret. Dit is de juiste voeding om uw fret gezond en sterk te maken. Wij bieden complete voeding tot aanvullende voeding aan.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur