Knaagdierbed

Sorteer op
Opzoek naar een knaagdierbed? Wij hebben een breed assortiment voor je klaarstaan. Beschikbaar in verschillende kleuren en maten.

Waar slapen konijnen?

Er zijn veel opties en de juiste optie hangt af van elk knaagdier en zijn leefsituatie. Of je harige vriend nu een vrije uitloop is of in een omheining, een bed en een schuilhokje zorgen ervoor dat je huisdier zich veilig, comfortabel en thuis voelt. Heb je een bed voor je knaagdier gekocht maar wordt die niet enthousiast? Probeer dan een andere locatie. Soms is het niet het knaagdierbed maar de locatie.

Pluche/ stof

Een pluche knaagdierbed is zacht, knuffelbaar en verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren, vormen en ontwerpen. Je kan een kijkje nemen in ons assortiment als je geïnteresseerd bent in dit soort bedden.

Deze manden kunnen worden gewassen of hebben een afneembare, wasbare hoes. Hoewel erg veel knaagdieren ze leuk vinden, moet je opletten dat het bed niet te zacht is. Als dit wel het geval is kan je harige vriend erop plassen inplaats van erop te slapen. Het wordt aangeraden om eerst de vlakkere mogelijkheden te proberen.

Handdoeken/ dekens/ vloerkleden

Een goedkoop wasbaar alternaties voor bedden zijn 100 procent katoenen handdoeken, vloerkleden of fleecedekens. Je kan ze meet een klein beetje graafwerk goed plaatsen. Ze bieden een zachte, knuffelige plek zonder een onstabiel oppervlak te creëren waar je harige vriend niet goed op kan staan. Daarnaast kunnen handdoeken op hoge temperaturen worden gewassen en indien nodig kunnen ze worden vervangen. Fleecestof dekens zijn geweldig voor je harige vriend. Dit komt doordat ze niet rafelen en eenvoudig op de gewenste maat kunnen worden geknipt.

Hout

Misschien heb je wel schattige foto’s gezien van knaagdieren die in poppenbedden sliepen. Sommige van deze bedden kunnen erg geschikt zijn voor je harige vriend.

Manden

Als je huisdier niet op meubels kauwt of plast, is een mand misschien een goede optie. Je hebt manden die gemaakt zijn van wilgen, zeegras of zelfs plastic. Sommige zijn ovaal, sommige hebben een dak en sommige hebben een kleine ingang. Hoe dan ook, het is erg belangrijk om voor je huisdier te kiezen (dus niet voor decoratie). Meubels voor huisdieren zullen soms onbehandeld zijn. Voor extra comfort kan je een handdoek of een fleecedeken plaatsen in de mand. Ze worden vaak geleverd met synthetische kussens wat niet echt gewaardeerd wordt door knaagdieren.

Hangmatten

Hoewel geen van onze knaagdieren ooit gewillig op een bewegend oppervlak zou springen, genieten sommige wel van het comfort van een hangmat. Je hebt veel verschillende versies. In ons assortiment kun je een slaapzak/draagzak met erg veel comfort vinden als je geïnteresseerd bent. Er zijn ook mini tafeltjes met een hangmat eronder. Met dit product kan je kleine vriend ook boven op het frame zitten als die wil. Heb je veel vrije tijd? Dan kan je misschien zelf een hangmat naaien. De meeste hangmatten gebruiken een eenvoudige metalen haak. Met deze haken kan je de hangmat stevig bevestigen aan de tafel.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur