Reizen & vervoer

Sorteer op
Reizen en vervoer zijn vaak spannende gebeurtenissen voor honden. Gelukkig zijn er tal van producten beschikbaar om ervoor te zorgen dat het vervoeren van je hond zo comfortabel en veilig mogelijk verloopt. In deze categorie vind je alles wat je nodig hebt om samen met je hond te reizen, zoals reismanden, autostoelen, hondendekens, reisaccessoires en meer. Of je nu met de auto, trein of vliegtuig reist, wij hebben alles wat je nodig hebt om je hond op de juiste manier te vervoeren.
cat image

Autogordel hond

cat image

Fietsbeugel hond

cat image

Hondenbuggy

cat image

Hondenfietskar

cat image

Hondenfietsmand

cat image

Hondentas & hondendraagtas

cat image

Loopplank hond

Op reis met je hond

Reizen en vervoer met je hond kan een hele uitdaging zijn, maar het is ook een leuke ervaring om samen op avontuur te gaan. Bij het plannen van een reis of uitje met je hond is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om de reis zo soepel mogelijk te laten verlopen.Wij hebben enkele tips en producten voor jou die je kunnen helpen bij het reizen en vervoeren van je hond.

Auto-accessoires

Als je van plan bent om met de auto te reizen, zijn er verschillende accessoires die je kunnen helpen om je hond veilig en comfortabel te vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan een hondenautogordel, autostoel voor honden, een hondenrek voor in de kofferbak of een autobench. Deze accessoires zorgen ervoor dat je hond niet kan rondspringen in de auto en voorkomen dat je afgeleid wordt tijdens het rijden.

Reisbenodigdheden

Als je op reis gaat met je hond, is het belangrijk om de juiste reisbenodigdheden mee te nemen. Denk hierbij aan een goede reismand, een opvouwbare drinkbak, voer- en waterbakken, voedingssupplementen en snacks. Het is ook handig om een EHBO-kit voor honden mee te nemen voor het geval er iets gebeurt tijdens de reis.

Vliegreizen

Als je van plan bent om te vliegen met je hond, moet je rekening houden met de regels en voorschriften van de luchtvaartmaatschappij. Je hebt bijvoorbeeld een speciale vliegtuigbench nodig en je hond moet voldoen aan bepaalde afmetingen en gewichtslimieten. Zorg ervoor dat je ruim van tevoren de nodige informatie opvraagt bij de luchtvaartmaatschappij en de benodigde papieren voor je hond regelt.

Openbaar vervoer

Als je met het openbaar vervoer reist, moet je ervoor zorgen dat je hond goed getraind en sociaal is. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de regels en voorschriften van het openbaar vervoerbedrijf. Zo zijn honden vaak niet toegestaan in de spits en moet je hond aangelijnd en gemuilkorfd zijn.

Of je nu op reis gaat met de auto, het vliegtuig of het openbaar vervoer, het is belangrijk om goed voorbereid te zijn. Met de juiste producten en training kan reizen met je hond een leuke en avontuurlijke ervaring zijn. Bij Mr. Animal vind je een ruim assortiment aan producten die je helpen bij het reizen en vervoeren van je hond.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur