Katten snoepjes

Sorteer op
Kattensnoepjes is een lekkere snack voor katten waarmee je ze extra kan verwennen. Bij Mr. Animal bieden we een breed scala aan kattensnoepjes van hoogstaande merken als Trixie, Whiskas, Felix.

Kattensnoepjes

Gezondheid kat

Als katteneigenaar wil je natuurlijk dat je kat een goede gezondheid heeft. Kattensnoepjes kunnen hierbij helpen. Naast dat het een lekker tussendoortje is, kunnen ze ook een positief effect hebben op de gezondheid. Zo bieden wij snoepjes aan die op een natuurlijke wijze vlooien en haarballen bij katten voorkomen. Daarnaast zijn er varianten die de tanden verzorgen. Kortom kattensnoepjes zijn er niet alleen als tussendoortje, maar zijn ook goed voor de gezondheid.

Verschillende smaken

Bij Mr. Animal hebben we voor elke kat wat wils. We hebben een breed aanbod aan smaken, waardoor we voor elke kat wel de lekkerste smaak kunnen bieden. Zo hebben we onder andere de smaken zalm, rund, tonijn, kaas en kip.

Denk wel om de hoeveelheid

Mensen en katten hebben verschillende overeenkomsten. Eén daarvan is dat teveel snoep eten niet goed is. Pas dus goed op dat je niet teveel aan je kat geeft. Ondanks dat kattensnoepjes een positief effect kunnen hebben op de gezondheid, kan teveel juist een negatief hebben Er zijn twee risico’s waarvoor we jou willen waarschuwen. Het eerste risico is dat je kat teveel eet, wat de kans op overgewicht vergroot. Het andere risico is dat je kat het avondeten niet meer op krijgt, doordat die teveel aan het snoepen is. Een handige regel om toe te passen, is de 10% regel, waarbij 10% van het dagelijkse eten uit kattensnoepjes mag bestaan.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur