Reisbench hond

Sorteer op
Gemakkelijk avonturen beleven met onze gevarieerde reisbench collectie. Onze reismanden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten.

Reisbench voor je hond

Een reisbench is een goede manier om je viervoeter veilig te vervoeren. Ga je vaak weg met je harige vriend? Dan is een reismand ideaal. Waar je op kan letten bij het aanschaffen van een reismand is dat het niet te klein is maar ook weer niet te groot. Een te kleine reisbench is niet prettig voor je harige vriend, een te grote kan ervoor zorgen dat het geborgen effect verdwijnt waardoor je hond bijvoorbeeld zijn behoefte kan doen in de bench. Een geschikte maat voor je viervoeter is als die erin kan staan, liggen en draaien.

Als je vaak op reis gaat met het vliegtuig of met de auto dan worden transport boxen aangeraden. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen door het lichte gewicht. Nylon reisbenches zijn ideaal voor als je weleens je harige vriend moet vervoeren naar bijvoorbeeld de dierenarts. Ze zijn ook geschikt voor een korte reis omdat de meeste nylon benches opvouwbaar zijn.

Je moet op een aantal punten letten als je je harige vriend meeneemt met de auto. Eén van de punten is plaatsing van de bench. Een goede manier is horizontaal in de achterbak. Hiermee voorkom je dat je viervoeter niet door het deurtje aan de voorkant schiet. Daarnaast zijn de meeste reisbenches bedoeld voor het reizen met de auto, dus de stevigheid is ook belangrijk.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur