Reisbench hond

Sorteer op
Met onze hoogwaardige reisbenches voor honden bieden we een veilige en comfortabele reisoplossing voor jouw trouwe viervoeter. Of je nu op vakantie gaat, een dagje uit plant of een bezoek brengt aan de dierenarts, onze reisbenches zorgen ervoor dat je hond veilig en ontspannen kan reizen. Ontdek ons assortiment en geef je hond de beste reiservaring mogelijk.

Reisbench voor honden: Veilig en comfortabel onderweg

Als hondenliefhebber begrijp je hoe belangrijk het is om je trouwe viervoeter veilig en comfortabel te houden tijdens het reizen. Of je nu op vakantie gaat, een dagje uit plant of een bezoek brengt aan de dierenarts, een kwalitatieve reisbench voor je hond is essentieel. Bij Mr.Animal bieden we een uitgebreide selectie van reisbenches die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van jou en je harige metgezel. Als je verder leest ontdek je de voordelen van een reisbench, waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste bench en hoe je je hond kunt helpen wennen aan de reisbench. Dus laten we ervoor zorgen dat je hond veilig en comfortabel kan reizen.

Voordelen van een reisbench voor honden

Een reisbench biedt tal van voordelen voor zowel jou als je hond. Enkele belangrijke voordelen zijn:

 • Veiligheid: Een reisbench zorgt ervoor dat je hond veilig blijft tijdens het reizen. Het voorkomt dat je hond vrij rond kan bewegen in de auto, waardoor de kans op afleiding en ongelukken wordt verminderd.
 • Comfort: Een goed ontworpen reisbench biedt je hond een comfortabele en vertrouwde ruimte. Het zachte kussen en de bekleding zorgen voor een aangename rustplaats tijdens lange ritten.
 • Bescherming: Een stevige reisbench beschermt je hond tegen externe invloeden zoals plotseling remmen, scherpe bochten of onverwachte geluiden. Het creëert een veilige omgeving waarin je hond zich op zijn gemak voelt.
 • Gemak: Een reisbench maakt het reizen met je hond eenvoudiger. Het stelt je in staat om je hond op een gecontroleerde manier te vervoeren en biedt een handige opbergoplossing wanneer de bench niet in gebruik is.

Waar let je op bij het kiezen van een reisbench?

Bij het kiezen van de juiste reisbench voor je hond zijn enkele belangrijke factoren om te overwegen:

 • Grootte: Zorg ervoor dat de reisbench groot genoeg is voor je hond om comfortabel in te liggen, staan en draaien.
 • Stevigheid: Kies een reisbench die stevig en duurzaam is om ervoor te zorgen dat je hond veilig blijft tijdens het reizen.
 • Ventilatie: Controleer of de reisbench voldoende ventilatieopeningen heeft om ervoor te zorgen dat je hond voldoende frisse lucht krijgt tijdens de reis.
 • Draagbaarheid: Overweeg een reisbench die gemakkelijk op te zetten en op te vouwen is, zodat je hem eenvoudig kunt meenemen en opbergen.

Hoe je hond laten wennen aan de reisbench

Het is belangrijk om je hond geleidelijk aan de reisbench te laten wennen. Hier zijn enkele tips:

 • Introduceer de reisbench geleidelijk: Plaats de reisbench in de buurt van je hond en moedig hem aan om de bench te verkennen door er lekkernijen in te leggen.
 • Maak de bench aantrekkelijk: Maak de bench comfortabel door er een zacht kussen en vertrouwde geuren in te leggen.
 • Beloon positief gedrag: Prijs en beloon je hond wanneer hij de reisbench betreedt of erin blijft zitten. Dit helpt positieve associaties met de bench te creëren.
 • Maak korte oefenritten: Begin met korte ritten om je hond te laten wennen aan de beweging en sensatie van het reizen in de bench.
Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur