Honden clicker

Sorteer op
Een hondenclicker is een handig hulpmiddel bij het trainen van je hond. Door middel van een klikgeluid kun je snel en precies aangeven wanneer je hond gewenst gedrag vertoont. In deze categorie vind je verschillende soorten clickers, van eenvoudige clickers tot clickers met meerdere tonen. Of je nu een beginner bent of een ervaren trainer, een clicker kan je helpen om je hond te trainen en te belonen voor goed gedrag.

Honden clicker

Het goed opvoeden van jouw trouwe vriend kan soms erg lastig zijn. De hondenclicker is dan ook bedoeld als een hulpmiddel gedurende het trainen van jouw viervoeter. Jouw trouwe vriend herkent dit geluid als een teken van goed gedrag. Dit maakt het gemakkelijker om jouw viervoeter te belonen voor goed gedrag. Met de clicker kan je jouw hond makkelijker nieuwe dingen leren. Na het clickje beloon je jouw trouwe vriend met een lekkernij. In het begin zijn de honden vaak bang voor het geluid van de clicker, naar mate het gebruik gaat de viervoeter het geluid herkennen en zal hij hier positief op reageren.

Aanbod van Mr. Animal

Mr. Animal biedt verschillende soorten hondenclickers aan. Zo zijn er verschillende clickers, deze hebben allemaal dezelfde functie, maar verschillen van ontwerp. Wij bieden clickers aan van:

Deze producten zullen je helpen bij het trainen van jouw viervoeter.

Belangrijke informatie:

Het trainen met een clicker is anders dan zonder clicker. Daarom zijn er een aantal belangrijke dingen die u dient te weten als baasje. De clicker gebruik je om sneller nieuwe dingen aan te leren, heeft jouw viervoeter al alle gewenste commando’s geleerd dan kunt u er als baasje voor kiezen om het gebruik van een clicker af te bouwen. Ook kunt u alleen de clicker gebruiken en het geven van snoepjes af bouwen. Honden zijn in het begin vaak bang voor de clicker, dit is niet erg, laat jouw trouwe vriend eerst rustig wennen aan de clicker. Doet jouw viervoeter wat goed? Beloon hem eerst met een click en geef hem daarna een snoepje. Enkele clickers kun je ook op een zachtere stand zetten, dit zorgt ervoor dat jouw trouwe vriend minder schrikt van de clicker. Mr. Animal adviseert ook altijd dezelfde clicker te gebruiken, elke clicker heeft een andere toonhoogte, dus het gebruik van dezelfde clicker is voor jouw trouwe vriend wel zo fijn.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur