Puppy speelgoed

Sorteer op
Opzoek naar een speeltje voor je harige vriend? Wij hebben een groot assortiment voor je klaarstaan met verschillende soorten puppy speelgoed!

Puppy speelgoed

Wie houdt er niet van goed speelgoed? Puppy’s hebben een verscheidenheid aan speelgoed nodig om ze bezig te houden en ze te helpen hun nieuwe huis te verkennen. Heel veel pups hebben een voorkeur als het gaat om het speelgoed dat ze leuk vinden, dus het is essentieel om ze in het begin veel opties te geven. Hoe meer tijd je met je welp doorbrengt, hoe beter je zult begrijpen wat zijn voorkeuren zijn. Hierdoor wordt het makkelijker om speelgoed te kiezen dat hij leuk vindt.

Het hebben van speelgoed is essentieel omdat pups iets nodig hebben om op te kauwen als ze tandjes krijgen. Door je welp te leren kauwen op zijn speelgoed terwijl hij tandjes krijgt, zal hij niet aan je knabbelen.

Voordelen van puppy speelgoed

  • Het leidt tot een goede mondgezondheid. Kauwen op stevig speelgoed helpt met het afbreken van tandplak en bacteriën in de mond van je welp.
  • Voegt verrijking toe. Speeltjes bieden je pup een veilige manier om te spelen en hun wereld te verkennen zonder iets te doen wat ze niet zouden moeten doen.
  • Minder energie. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je harige vriend laat op de avond zoomies krijgt als die de hele dag heeft gespeeld. Je hem zelfs speeltjes geven voor bedtijd, zodat die ermee kan knuffelen. Het helpt bij het opbouwen van onafhankelijkheid. Een voorbeeld is het vinden van speeltjes waarmee hij zichzelf bezighoudt terwijl je bezig bent of niet thuis bent. Dus hij leert zichzelf bezig te houden zonder constante interactie.

Taai en sterk speelgoed

Pups hebben een natuurlijk verlangen om te kauwen. Waarschijnlijk zal je door erg veel speeltjes gaan terwijl je welp tandjes krijgt, en zelfs daarna, afhankelijk van hoe taai je pup is natuurlijk. Hoewel het leuk kan zijn om nieuw speelgoed voor je pup te kopen, kan het een gedoe worden als je elke week een iets nieuws moet halen.

Er is een heleboel extra taai speelgoed op de markt voor sterke kauwers. Een bijna onverwoestbaar speeltje dat vaak wordt aanbevolen is het klassieke Kong-speelgoed. Dit duurzame rubberen speeltje is leuk voor je welp om op te kauwen en is zelfs bestendig tegen de zwaarste kauwers. Ze zijn er in verschillende maten, variërend van klein voor pups met een klein bekje tot groot voor grotere rassen. Het leuke aan dit Kong-speeltje is dat je het kunt vullen met bijvoorbeeld pindakaas en het kunt invriezen om je harige vriend een langdurige speelsessie te geven. Dit geeft je viervoeter meer stimulans om op het speeltje te kauwen inplaats van op je meubels.

Verschillende welpen geven de voorkeur aan verschillende soorten speelgoed. Kauwsticks zijn geliefd bij bijna alle pups. Het zijn eetbare sticks waar je viervoeter op kan kauwen die ongeveer 30 minuten meegaan, afhankelijk van de grootte of dichtheid van de snack, en natuurlijk de grootte van de beet van je pup. Een tip van ons: Zorg ervoor dat je geurvrije kauwsnacks koopt, anders kunnen ze heel erg gaan stinken.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur