hondentent / tipi

Sorteer op

Hondentent/tipi bij Mr.Animal

Bij Mr. Animal, begrijpen we dat huisdieren niet zomaar huisdieren zijn, maar geliefde gezinsleden. Of je nu een avontuurlijke hond hebt die graag buiten speelt of een knusse knuffelaar die het liefst dicht bij huis blijft, onze hondentent biedt de perfecte schuilplaats voor elke persoonlijkheid.

Materialen

Gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail, combineert onze hondentent functionaliteit met een aantrekkelijk ontwerp dat naadloos past in elk interieur.

Voordelen van hondentent/tipi bij Mr.Animal

  • Comfortabel en veilig: Jouw hond verdient alleen het beste. Onze hondententen zijn ontworpen met het comfort van jouw huisdier in gedachten, met zachte materialen die zorgen voor een gezellige rustplek.
  • Stijlvol design: Geen concessies op stijl! De hondententen van Mr. Animal zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat je een tent kunt kiezen die perfect past bij jouw smaak en interieur.
  • Duurzaamheid: We geloven in producten die lang meegaan. Onze hondententen zijn vervaardigd van duurzame materialen die bestand zijn tegen het dagelijkse gebruik van actieve huisdieren.
  • Eenvoudig in gebruik: Gemakkelijk op te zetten en te verplaatsen, zodat je jouw hond altijd en overal een comfortabele slaapplek kunt bieden.

Bij Mr. Animal staat de tevredenheid van jou en jouw huisdier voorop. Ontdek nu onze hondententen en creëer een gezellige en veilige ruimte waar jouw trouwe metgezel zich helemaal thuis voelt.

 

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur