Hondenkussen

Geef je harige vriend een comfortabel kussen om elke avond lekker op te liggen en relaxen. Wij hebben een groot assortiment aan hondenkussens voor je klaarstaan.

  Boon hondenkussen comfort ruit blauw

  69,95

  Boony est1941 hondenkussen basic bruin

  46,95

  Boony est1941 hondenkussen basic bruin

  27,95

  Boony est1941 hondenkussen highland grijs

  57,95

  Boony est1941 hondenkussen highland grijs

  68,95

  Boony est1941 hondenkussen highland grijs

  32,95

  Boony est1941 hondenkussen ovaal bruin

  32,95

  Boony est1941 hondenkussen ovaal bruin

  39,95

  Boony hondenkussen comfort ruit blauw

  52,95

  Boony ligkussen est 1941 grizzly bruin

  33,9562,95

  Croci hondenkussen hamster

  28,99

  Hd orthopedisch honden ligbed grijs

  104,50

  Kussen ovaal wit/bruin met knoop

  30,50

  Kussen ovaal wit/bruin met knoop

  57,50

  Kussen ovaal wit/bruin met knoop

  37,50

  Kussen ovaal wit/bruin met knoop

  42,75

  Kussen ovaal wit/bruin met knoop

  20,95

  Lief! hondenkussen met slaapzak boys

  19,95

  Lief! hondenkussen met slaapzak girls

  19,95

  Lief! kattenkussen met slaapzak unisex

  19,95

Verschillende soorten hondenkussens:

Traagschuim

Hondenkussens van traagschuim zijn perfect voor huisdieren die wat ouder worden en ’s nachts comfortabel moeten blijven. Net als mensen, kunnen viervoeters last hebben van pijntjes en kwalen. Als je harige vriend ’s nachts niet comfortabel genoeg kan liggen of slapen, kan hij overdag pijn hebben en andere problemen krijgen. Je kan je viervoeter helpen zich beter te voelen door ervoor te zorgen dat hij een hondenmand van hoge kwaliteit heeft om op te slapen.

Een van de meest populaire opties voor hondenkussens of hondenbedden in de moderne tijd is de traagschuim variant. Deze type kussens hebben veel overeenkomsten met traagschuimmatrassen. Het is een soort materiaal dat zich perfect naar het lichaam van je harige vriend zal vormen. Het elimineert drukpunten en haalt stress uit het slapen.

Mensen die slapen met traagschuimbedden, melden vaak dat ze aanzienlijk beter slapen dan met een traditionele matras. Hetzelfde kan gelden voor je harige vriend. Heeft je viervoeter een comfortabele slaapplaats nodig, dan wordt een bed van traagschuim aangeraden. We hebben ze in verschillende kleuren en maten. Bekijk ons assortiment voor de verschillende mogelijkheden.

Orthopedische

Dit is een ander soort kussen die mensen overwegen als hun harige vriend gezondheidsproblemen heeft. Als je viervoeter problemen heeft met zijn spieren of heup, is het belangrijk om een bed van goede kwaliteit te hebben om op te slapen. Een goede orthopedische hondenmand kan helpen bij het verlichten van pijn en zorgt ervoor dat je harige vriend de hele nacht goed door kan slapen. Het is één van de beste oplossingen wanneer je viervoeter extra comfort nodig heeft om zich ’s ochtends weer als normaal te voelen. Het schuim dat in deze hondenmand wordt gebruikt kan echt een groot verschil maken. Als je harige vriend last heeft gehad van gewrichtspijn, dan kan dit een grote hulp voor je zijn. Het kan namelijk gewrichtspijn aanzienlijk verminderen en het kan ook helpen bij het verbeteren van de mobiliteit van je harige vriend. Dergelijke bedden bieden de juiste ondersteuning voor de nek, rug en andere pijnlijke lichaamsdelen, waardoor het ’s nachts veel gemakkelijker is om te herstellen.

Dit bed is verkrijgbaar in verschillende maten. Orthopedische bedden zijn perfect voor oudere huisdieren, maar het zal nog steeds een zeer comfortabel bed zijn voor honden van elke leeftijd. Het schoonmaken van deze hondenmand is heel gemakkelijk. De hoes is volledig afneembaar en je kunt hem in je wasmachine wassen.

Sofa

Als je harige vriend op de meeste honden lijkt, dan vindt hij het waarschijnlijk leuk om op de bank te gaan zitten. Je hebt je hond misschien getraind om van je bank af te blijven, maar dit betekent niet dat hij er niet van houdt. Je kan de beslissing nemen om je viervoeter zijn eigen comfortabele hondenslaapbank als cadeau te geven. Dit soort bedden hebben dezelfde vorm als kleine banken waar honden over het algemeen van houden. Deze hondenbedden zijn erg comfortabel. Slapen op een van deze hondenbedden moet ongeveer hetzelfde aanvoelen als een dutje op een echte bank. Ze zijn erg zacht en voelen erg ondersteunend aan. Zelfs viervoeters met speciale behoeften zullen zich op hun gemak voelen op een hondensofa met de juiste eigenschappen. Huisdierhouders houden van dit soort hondenbedden omdat ze er stijlvol uit kunnen zien. Neem gerust een kijkje in ons assortiment voor verschillende soorten hondenkussens.

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 – 553 23 34

info@mranimal.nl

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 – 553 23 34

info@mranimal.nl