Hond stretcher

Sorteer op
Ben je opzoek naar een geschikte hondenstretcher? Een stretcher biedt een goede ondergrond terwijl uw viervoeter slaapt en zorgt voor een goede houding van de gewrichten.

hondenstretcher

 

Hondendromen worden waar met een hondenstretcher, door middel van een hondenstretcher hoeft uw hond niet meer op de koude vloer te liggen. De tijden van nat gras en teken zijn verleden tijd. De hondenstretcher kunnen overal worden geplaatst. Uw hond kan dus binnen en buiten heerlijk vertoeven op zijn eigen hondenstretcher. De hondenstretchers zijn ventilerend door het net in het midden ventileert het ook vanaf onder. Ook zijn deze netten zeer scheur vast.

Wat is het voordeel van een hondenstretcher?
Voor een hond is het niet goed voor zijn gewrichten als hij/zij op de grond slaapt. Dit kan voorkomen worden met behulp van deze stretcher, dit zorgt voor een ergonomische houding. Dit beschermt uw vierpoter ook tegen tocht, vuil en insecten. De meeste stretchers zijn inklapbaar, dus ideaal voor op reis.

Hoe kan ik een hondenstretcher schoonmaken?
Het verschilt per hondenstretcher of je hem in de wasmachine kunt wassen, dit is afhankelijk van de stof. De hondenstretchers die gemaakt zijn van textiel kunnen eenvoudig gewassen worden met een natte doek.

Wat is de juiste maat voor een hondenstretcher?

De juiste maat voor een hondenstretcher is groter dan uw hond, dit is gemakkelijk op te meten als uw hond op de grond ligt. Op basis van deze metingen kunt u inschatten hoe groot en breed de hondenstretcher moet zijn. Hierna zoekt u de juiste hondenstretcher bij de juiste afmetingen en zo heeft uw trouwe viervoeter een heerlijk bedje.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur