Automatische voerbak kat

Sorteer op
Automatische voerbak kopen? Altijd eten voor jouw kat!

Automatische voerbak voor je kat!

Automatische voerbakken voor jouw trouwe vriend zorgt voor vers voer gedurende de dag, al ben jij als baasje niet thuis. Door middel van deze automatische voederbak kan je je kat uitstekend verzorgen als je zelf van huis bent. De voerbakken zorgen ervoor dat jouw trouwe vriend op de juiste tijden voer/drinken krijgt. Mr. Animal biedt verschillende soorten automatische voerbakken aan!

Geautomatiseerde voerbakken voor poezen

Zit je altijd al met het probleem dat je overdag vaak van huis bent en je je trouwe vriend niet op de juiste momenten eten kan geven? Dan is een automatische voerbak de ideale oplossing voor je! Op deze manier krijgt je kat op verschillende momenten van de dag de juiste porties voedsel.

Automatische voerbakken

Dit soort voerbakken zijn ideaal voor baasjes die van van huis zijn. De geprogrammeerde timer die geïntrigeerd zit in de voederbak zorgt ervoor dat jouw kat op de juiste tijden zijn voer toegediend krijgt. Dit is dus meer dan ideaal mocht je als baasje vaak van huis zijn. Ook is het enorm gemakkelijk als je wel de hele dag thuis bent, je hoeft de bak maar één keer in een aantal dagen aan te vullen met voedsel, de voederbak zorgt ervoor dat het wordt toegediend. Als je bijvoorbeeld een keer een weekend weggaat of op vakantie gaat, zorgt de eetbak goed voor jou kat. Je kunt de voederbakken ook programmeren op de hoeveelheid voer jij wilt dat je poes krijgt toegediend. Ook kunnen deze bakken zowel nat voer als droogvoer toedienen.

Slimme voerbakken

De manier van automatische voederbakken is natuurlijk erg gemakkelijk voor jouw als baasje. Zo zijn er ook slimme eetbakken, dit zijn bakken waar jou trouwe vriend ‘moeite’ moet doen om zijn eten te verdienen. Deze manier zorgt voor een hogere intelligentie bij jouw kat. Op zowel slimme als een leuke manier wordt jouw trouwe vriend gevoerd!

Aanbod

Mr. Animal biedt allerlei soorten van voerbakken aan voor jouw poes! Zoals hierboven beschreven bieden wij dus verschillende varianten aan van een geautomatiseerde voederbakken, maar wij bieden ook nog andere soorten voederbakken aan. Wij bieden bijvoorbeeld ook drinkfontein aan voor jouw trouwe vriend, dit zorgt altijd voor vers drinkwater voor jou kat omdat het water constant blijft stromen. Verhoogde voerbakken bieden wij ook aan, hier moet jou kat meer moeite voor doen en stimuleert dus zijn intelligentie. Natuurlijk bieden wij natuurlijk ook nog reguliere voerbakken aan!

 

 

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur