Kattenbak geurverdrijver

Sorteer op
Reukverdrijver kattenbak

Geurverdrijver voor de kattenbak

De kattenbak – een schone plek voor uw poes/kat!

Zoals bekend, katten zijn enorm schone dieren. Helaas kan het regelmatig voorkomen dat er onaangename geurtjes uit de kattenbak komen. Wij van Mr.Animal bieden een assortiment aan voor reiniging & geurbestrijding van de kattenbak. Alle katten stellen namelijk enorm hoge eisen aan de kwaliteit van hun eigen kattenbak. Of u nou beschikt over een zelfreinigende kattenbak, een kattenbak zonder kap of een kattenbak met kap, het onderhouden en schoonmaken van de kattenbak is meestal een aardig vervelend klusje. Wij van Mr.Animal proberen u hier zo goed mogelijk bij te helpen.

Hoe wordt een kattenbak het beste schoon?

De meest logische gedachte bij het verschonen van de kattenbak is: oude kattenbakvulling eruit en vervangen door nieuwe kattenbakvulling. Helaas werkt dit in de praktijk niet zo, het is van belang dat de kattenbak elke week grondig wordt schoongemaakt. Hierbij is het belangrijk dat de bodem van de kattenbak goed schoon gemaakt wordt. Deze maatregelen zorgen ervoor dat de onaangename geurtjes van de kattenbak geminimaliseerd worden.

Wat kan ik doen om de onaangename geurtjes van de kattenbak tegen te gaan.

Zoals verteld, een kattenbak kan zorgen voor behoorlijke onaangename geurtjes. Bij Mr.Animal vind je een selectie aan geurbinders voor de kattenbak. Dit zorgt er mede voor dat de geur van de kattenbak aangenamer is en zorgt ervoor dat onaangename geurtjes worden geneutraliseerd. Mocht uw kat per ongeluk zijn behoeftes niet op de kattenbak hebben gedaan hebben wij daar ook voldoende schoonmaak spullen voor in onze webshop die altijd van pas kunnen komen!

Waarom is het de moeite waard om reinigingsmiddelen te kopen bij Mr.Animal.

Wij van Mr.Animal bieden voldoende reinigingsmiddelen om het voor uw en uw huisdieren aangenaam te maken in huis, deze producten worden tegen een scherpe prijs aangeboden worden. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

 

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur