Houtkorrels kattenbak

Sorteer op
Milieuvriendelijke houtkorrels voor de kattenbak!

Houtkorrels voor de kattenbak.

Houtkorrels voor de kattenbak zijn razend populair bij kattenliefhebbers. Er zijn meerdere redenen te noemen waarom dit product zo populair is. Houtkorrels zijn uiteraard gemaakt van hout, voor de kattenbak worden de houtkorrels vaak gemaakt door samengeperste houtsnippers. Deze houtsnippers blijven vaak over van de maak van andere houtproducten. Een voordeel van de houtkorrels is dat het een natuurlijk producten is en zo hoef je dus geen chemische dingen in je kattenbak te leggen.

Gezond, stofvrij en milieuvriendelijk!

Doordat houtkorrels een natuurlijk product is, hebben houtkorrels nog een paar belangrijke voordelen: ze zijn milieuvriendelijk! Tegenwoordig is het van belang dat er een keuze wordt gemaakt voor producten die gunstig zijn voor het milieu en dus ook met de vulling van je kattenbaak kan daar dus werkelijk waar rekening mee worden gehouden. Sterker nog: De meeste houtkorrels zijn volledig biologisch afbreekbaar! Dit betekent dat door middel van het gebruiken van deze houtkorrels je niet bijdraagt aan het onnodig en verspreiden van chemische producten die niet goed zijn voor de wereld en dus ook niet voor uw kat. Houtkorrels zijn dus biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Aangeraden wordt om wel altijd de verpakking te checken voor de zekerheid of dit echt zo is.

Houtkorrels voor in de kattenbak hebben een natuurlijke werking die ervoor zorgen dat de vieze geurtjes van de kattenbak natuurlijk worden opgenomen. De houtkorrels zijn namelijk zeer vocht absorberend en kunnen daardoor veel van die vieze vloeistoffen opnemen. De korrel zuigt als het ware het vocht op en zet daardoor uit. De korrels zijn daarom ook veel gemakkelijker uit de bak te scheppen. Dit product gaat dan ook veel nare luchtjes in het huis tegen. Voor de mensen die de kattenbak niet gemakkelijk kunnen wegstoppen in een garage of schuur is dit een erg aangenaam product. De natuurlijke geur van de houtkorrels overheerst de vieze geurtjes van de kattenbak!

Aandachtspunten bij het kopen van houtkorrels voor de kattenbak.

Belangrijk om te weten is dat houtkorrels bijna altijd biologisch afbreekbaar zijn, maar er zijn enkele uitzonderingen. Lees altijd de verpakking van de houtkorrels want dit kan niet altijd kloppen met wat erover geschreven wordt. Soms worden er namelijk chemische stoffen toegevoegd. De inhoud van de zak die je koopt maakt ook niet veel uit. In elke situatie is het wel slim om na te denken over het aanschaffen in bulk. Koop je gelijk een grote hoeveelheid houtkorrels ben je vrijwel altijd goedkoper uit. Echter moet je dan veel opslagruimte hebben voor de houtkorrels, dus houdt daar rekening mee!

De houtkorrels voor de kattenbak zijn niet voorzien van een lekker geurtje, dat betekent niet dat deze korrels stinken, de houtkorrels ruiken namelijk van nature vrij sterk. Hoewel er geen chemische geur is toegevoegd kun je toch genieten van een lekkere en natuurlijke geur van de houtkorrels in de kattenbak!

 

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur