Drinkfontein hond

Sorteer op
Drinkfontein voor je hond kopen? Wij hebben een breed assortiment voor je klaarstaan met verschillende soorten fonteinen!

Altijd vers en schoon drinkwater voor je hond

Vele baasjes kiezen ervoor om een mooie waterfontein in huis te halen voor hun trouwe viervoeter. Deze waterfonteinen zorgen ervoor dat je viervoeter altijd schoon en vers water te drinken heeft gedurende de dag. Het aanbod van Mr. Animal is behoorlijk groot, wij bieden verschillende soorten fonteinen aan van groot tot klein. De drinkfontein voor je trouwe vriend ziet er niet alleen erg leuk aan, maar ook zorgt het voor een gezonde stroming in het water waardoor je trouwe vriend de hele dag schoon en vers water te drinken heeft.

Vers en schoon drinkwater

Het schone drinkwater voor je viervoeter is natuurlijk de voornaamste reden om deze fontein aan te schaffen voor bij je thuis, maar er zijn ook andere redenen waarom een drinkfontein voor je hond een erg goede aankoop is. Het schone drinkwater komt voornamelijk door een ingebouwde filter in de fontein, dit filter zorgt ervoor dat het water altijd schoon is en goed blijft stromen waardoor het weer schoner blijft. Ook ziet een drinkfontein er vele leuker uit dan een doorsnee waterbak voor je hond. Mr. Animal biedt veel leuke drinkfonteinen aan voor je hond, van groot tot klein.

De goedkoopste drinkfonteinen vind je bij Mr. Animal

Lijkt het jou als baasje van je viervoeter ook erg handig om een drinkfontein in huis te halen voor je lieve hond, twijfel dan niet en bestel de mooiste drinkfontein dan online bij ons in de webshop. Mr. Animal hanteert erg scherpe prijzen en bieden een goede service aan. Mocht je benieuwd zijn welke drinkfontein het meest geschikt is voor jou hond, lees dan goed de beschrijvingen van het product of neem contact op met onze klantenservice!

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur