Zelfreinigende kattenbak

Sorteer op
Opzoek naar een zelfreinigende kattenbak? Wij hebben een breed assortiment waar je zeker een mooie kattenbak voor je viervoeter zult vinden.

Altijd een schone kattenbak

Heb je wat gelezen over een zelfreinigende kattenbak en heb je interesse in het product gekregen? Perfect, wij hebben een paar gebruikers van dit product benaderd en alle belangrijke voordelen op een rijtje voor je gezet:

Geen schepsel elke dag

Door deze automatische kattenbakken hoef je je geen zorgen meer te maken over het elke dag handmatig scheppen van kattenpoep en -plas. Niemand houdt van de geur van een vuile kattenbak. Een veel kattenhouders hebben een hekel aan het afval telkens wegscheppen.

Deze kattenbakken hebben sensoren die het zelfreinigingsproces starten wanneer een kater de bak verlaat. Hoewel ze niet altijd perfect zijn, zijn ze handig om je te verlossen van de scheproutine.

Geen contact meer kattenpoep/kattenbakvulling

Niemand vindt het fijn om direct in contact te komen met kattenurine en uitwerpselen. Ze bevatten ammoniak en andere bacteriën die schadelijk zijn als je ze inademt. Heb je een klein kind thuis? Dan moet je weten dat deze uitwerpselen en urine ammoniak bevatten, dat schadelijk kan zijn voor je kleine kind als die dit inademt.

Vermindert geuren thuis

Niemand houdt van kattenbakgeur. Het goede nieuws is dat investeren in een goede kattenbak de uitwerpselen en urinegeur vermindert. Het reinigt namelijk strooisel en vermindert geurtjes. Het heeft een mechanisme dat het afval vasthoudt zodat de geur niet naar buiten gaat. Let wel op, het hangt wel af van het type bak en de kwaliteit van de bak. Gelukkig hebben wij een breed assortiment van deze bakken voor je klaarstaan als je geïnteresseerd bent.

De meeste van deze items kan je schoonmaken, afvegen of gewoon in water onderdompelen. Het schoonmaken van de kattenbak helpt om de geur te beheersen.

Je harige vriend geniet van een schone bak

Je viervoeter heeft elke keer dat ze zaken wil doen een schone kattenbak nodig. Een schone doos kan ervoor zorgen dat je vriend zich veilig en comfortabel gaat voelen. Katers zijn namelijk dieren die graag hun uitwerpselen en urinegeur bedekken om prooien en vijanden niet te alarmeren dat ze dicht in de buurt zijn. Zelfs bij een huiskat, ze hebben namelijk instincten waardoor ze dat doen. Wat ook weleens gebeurd is dat ze een vuile bak afwijzen, dit komt ook door instinct. Hierdoor accepteren sommige katers bakken in een vuile staat niet, waardoor ze deze ook niet gaan gebruiken. Een goede manier om je harige vriend gelukkig te maken, is door ervoor te zorgen dat je een systeem hebt dat zichzelf reinigt zodat je vriend zich op zijn gemak gaat voelen.

Vrije dagen

Katers zijn huiselijke wezens die veel aandacht en zorg nodig hebben. En daarom is het begrijpelijk dat het moeilijk is om een paar dagen vrij te nemen. Als er een sterke band bestaat tussen jou en je harige vriend, kan het erg moeilijk zijn om ze alleen te laten. Bij een traditionele kattenbak kan je zelfs geen weekend vrij nemen zonder dat iemand het vuile werk moet opknappen. Maar bij een zelfreinigende kattenbak heb je dit probleem niet meer. Omdat het zichzelf reinigt kan je een paar dagen vrij nemen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de zaken van je viervoeter. Je hoeft niet meer je buurman of buurvrouw te benaderen om regelmatig bij je harige vriend te kijken en de kattenbakvulling weg te scheppen.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur