Hoek kattenbak

Sorteer op
De juiste hoekkattenbak voor uw poes/kat.

Hoek kattenbak

Waarom zou je een kattenbak voor je kat aanschaffen?

Van nature zijn katten erg schone en ijdele dieren. Ze doen hun behoeftes het liefst ook beschut en niet in het openbaar waar iedereen kan mee kijken. Uitermate geschikt hiervoor is een kattenbak. Dit zorgt er tevens ook voor dat de ontlasting van je kat op één plek blijft. Dit schilt dus ook een hoop opruimwerk. De meeste kattenbakvulling zorgt er ook voor dat er geen nare geuren worden verspreid door uw huis. Zulke kattenbakvulling is uiteraard alleen te gebruiken met een kattenbak.

Wat zijn de voordelen van een hoekkattenbak?

De zijn geen extra voordelen aan een hoekkattenbak, een hoekkattenbak verricht eigenlijk hetzelfde werk als een normale of een xxl kattenbak. Echter zijn deze kattenbakken gemakkelijker in hoeken te plaatsen en kunnen zo dus minder ruimte in beslag nemen, dit is ideaal voor in huis, zo kunt u een kattenbak makkelijk wegwerken in een hoek van het huis.

Welke hoekkattenbakken bieden wij aan?

Wij bieden verschillende soorten kattenbakken, maar ook hoekkattenbakken aan. Wij bieden deze aan van drie verschillende merken: Ebi, Moderna en Savic. De kattenbak verschillen qua uiterlijk maar de werking is min of meer gelijk aan elkaar. Via Mr.Animal kunt u gemakkelijk een kattenbak bestellen voor de juiste prijs, de kattenbakken zijn van een goede kwaliteit en gaan dus lang mee. De kattenbak dient gevuld te worden met kattengrind, dit zorgt dat de ontlasting van uw kat geen onaangename geurtjes meeneemt en zorgt voor een schone en frisse kattenbak.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur