Kattentent / katten tipi

Sorteer op

Kattentent / katten tipi kopen

Welkom bij onze kattententen collectie! Wij zijn gepassioneerd over het bieden van de beste rust- en speelplekken voor jouw kat. Onze kattententen zijn speciaal ontworpen om jouw geliefde kat een comfortabele en veilige ruimte te geven waarin hij kan spelen, ontspannen en slapen.

Duurzame materialen

Onze kattententen zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen klauwen en bijten. We hebben verschillende maten en stijlen beschikbaar om aan de behoeften van elke kat te voldoen. Of jouw kat nu graag knus en gezellig ligt of de voorkeur geeft aan een open en luchtige omgeving, we hebben een tent die perfect bij hem past.

Makkelijk schoon te maken

Onze kattententen zijn niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Ze zijn ontworpen met het oog op gemak, zodat je ze snel en eenvoudig kunt opzetten en opbergen. Bovendien zijn ze licht van gewicht en draagbaar, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik thuis of onderweg.

Onze kattententen zijn niet alleen geschikt voor katten, maar ook voor andere kleine huisdieren zoals konijnen, hamsters en cavia’s. Ze bieden een veilige en beschermde ruimte waarin deze dieren kunnen spelen en rusten.

Bekijk de collectie

Bekijk onze collectie kattententen en kies de perfecte tent voor jouw huisdier. Wij zijn er zeker van dat onze kattententen een geweldige aanvulling zullen zijn op jouw huis en de favoriete plek van jouw kat zullen worden! Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur