Loopsheidsbroekje

Sorteer op
Loopsheidsbroekjes zijn ontworpen om vrouwelijke honden te beschermen en schoon te houden tijdens hun menstruatiecyclus. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen om aan de individuele behoeften van elke hond te voldoen. Loopse honden hebben extra aandacht nodig en loopsheidsbroekjes zijn een handige oplossing voor eigenaren om te zorgen voor de hygiëne van hun hond en te voorkomen dat hun huis vuil wordt. Ze zijn wasbaar en herbruikbaar, wat ze niet alleen praktisch maar ook duurzaam maakt.

Loopsheidsbroekje

Loopsheidsbroekjes zijn gemakkelijk schoon te maken en herbruikbaar, waardoor ze een milieuvriendelijk en kosteneffectief alternatief zijn voor wegwerpluiers voor honden. Het is belangrijk om het loopsheidsbroekje regelmatig te wassen in en aan de lucht te laten drogen, zodat het altijd schoon en klaar voor gebruik is.

Loopsheidsbroekjes zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle ontwerpen en kleuren, zodat jouw hond er niet alleen schoon en comfortabel uitziet tijdens de loopsheid, maar ook nog eens modieus. Of je nu een kleine of grote hond hebt, er is altijd wel een loopsheidsbroekje dat bij jouw hond past.

Kortom, als je wilt voorkomen dat jouw hond knoeit en geurtjes verspreidt tijdens de loopsheid, dan is een loopsheidsbroekje de ideale oplossing. Het biedt niet alleen comfort en hygiëne, maar is ook nog eens een leuke en modieuze toevoeging aan de garderobe van jouw hond.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur