Anti blafband

Sorteer op
Anti-blafband kopen voor uw hond? Wij bieden verschillende blafbanden aan voor kleine en grote honden. Het ene product werkt met een apparaat en de andere met een spray.

Anti-blafband voor je hond

Anti-blafbanden worden in verschillende varianten aangeboden op onze webshop. Dit apparaat straft de viervoeter op een veilige en niet schadelijk manier en zorgt ervoor dat je grote vriend stopt met onnodig blaffen.

Wat doet een anti-blafband?

Een anti-blafband werkt door een viervoeter te straffen als hij blaft. Er zijn verschillende apparaten voor zowel kleine als grote honden. Zo zijn er blafbanden die een naar geluid geven als uw blaffer blaft, echter hebben sommige honden niet altijd last van dat geluid en werkt het apparaat niet zo effectief. Ook is er een apparaat dat werkt met trillingen/vibraties, dit apparaat trilt als uw joekel blaft en als reactie stopt uw viervoeter met blaffen. Ook is er nog een variant die werkt met een irriterende spray voor uw trouwe vriend.

Gebruik van een blafband?

Het gebruik van een blafband is niet schadelijk voor uw viervoeter. Wel kan het als irriterend ervaren worden, zo kan een apparaat met een soort spray bestaan uit bijvoorbeeld olie met citronella. Dit word voor een blaffer als zeer irriterend beschouwt en wordt ook niet aangeraden om in de buurt van andere honden te gebruiken. Het gebruik van een anti-blafband is ook niet zielig, tenzij het verkeerd wordt gebruikt. Het volledig afleveren van blaffen is namelijk wel zielig voor uw viervoeter.

Hoe werkt een blafband bij honden?

Het gebruik van een blafband is niet heel ingewikkeld, het apparaat om de  hals van uw viervoeter registreert het als uw trouwe vriend een trilling heeft in zijn stemband (blaffen), op dat moment geeft het apparaat een signaal af door middel van een trilling, geluid of spray.

Aanbod van blafbanden

Mr. Animal biedt verschillende soorten blafbanden aan voor verschillende honden, groot of klein. Wij bieden bijvoorbeeld een band aan die werkt met vibrerende stimulaties om het blaffen te stoppen, deze bieden wij aan voor grote honden, maar hebben ook een variant voor kleine honden. Ook bieden wij variante aan die werken met een sensor, op het moment dat uw dier blaft reageert het met een veilige maar vervelende spray voor uw blaffer. Ook bieden wij nog blafbanden aan die werken met een vibrerende stimulatie en met een geluid.  Het fijne aan een anti-blafband is dat uw zelf kunt bepalen op welke manier u uw trouwe vriend wil af leren om te blaffen en hoe u hard u hem straft voor zijn geblaf. Kies daarom uit de verschillende varianten in onze webshop.

Alternatieven voor een blafband

Gelukkig zijn er alternatieven voor een blafband, zo kunt u bijvoorbeeld met een object een hard geluid maken, dit zorgt er vaak voor dat uw viervoeter stopt met blaffen. Op deze momenten dient u uw viervoeter te belonen voor het niet-blaffen, bijvoorbeeld met een hondensnoepje (neem eens kijkje bij onze hondensnoepjes). Ook kunt u uw hond trainen om verschillende manieren, zo kunt u hem een stil-commando aanleren.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur