CATIT

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Catit kattenspullen en verzorging

Het merk Catit brengt innovatieve producten op de markt die speciaal zijn ontwikkeld voor katten. Het is daarom niet vreemd dat de missie van Catit is: het wereldwijd verbeteren van de zorg voor katten. De producten zijn ontworpen met oog op het koesteren, motiveren en entertainen van katten van alle leeftijden.

Katten verzorging van Catit

Cat It is een vooruitstrevend merk en biedt kwaliteit op het gebied van de verzorging van katten. Ze hebben toonaangevende producten ontwikkeld voor katten door middel van een praktisch design en innovatie voor de hedendaagse levenswijze. Deze kwaliteit kunnen ze bieden voor toegewijd onderzoek en ontwikkeling. Ook zijn ze voorzien van waardevolle input van gedragsspecialisten, product experts en kattenhouders van over de hele wereld.

Dit merk heeft een enorm assortiment voor jouw kat. Zo heeft Catit een innovatie reeks van stimulerend producten die lichaamsoefening en spel aanmoedigen bij jouw kat. Vele kattenliefhebbers hebben de innovatie speeltjes van Catit in huis. Daarnaast hebben ze ook slimme producten ontwikkeld die de verzorging van je kat(ten) makkelijk maakt. Denk aan slimme kattenbakken, die het onderhoud ervan gemakkelijk en hygiënischer maakt. De Catit drinkfontein is ook een de populaire producten. Ten slotte hebben ze een stijlvolle en praktische serie producten voor de moderne levensstijl. De katten spullen zullen een aanvulling zijn op je inrichting.

Samengevat heeft Catit een enorm én innovatief assortiment voor alle soorten katten. Alle producten van Catit zijn verkrijgbaar bij Mr Animal. Daarnaast hebben wij diverse andere artikelen voor jou en je kat. Laten we er verder niet om heen spinnen, wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Alle kattenliefhebbers kunnen bij Mr Animal terecht voor de allerlaagste prijs en de leukste producten!

Mr Animal heeft een enorm groot en divers assortiment aan kattenspullen. Jouw kat verdient het beste en daarom hebben wij de beste producten geselecteerd. Uiteraard voor een scherpe prijs. In onze webshop vind je de beste kattenspeeltjes, borstels, halsbandjes, krabpalen voor katten en nog veel meer.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur