ANDIS

Sorteer op

Andis hondentondeuse voor elk soort hond!

Met een Andis hondentondeuse kun je elk soort hond scheren, of het nu een hele zware dikke vervilte vacht betreft of een makkelijke vacht, het maakt niet uit. Andis maakt voor zijn professionelere modellen gebruik van de zogenaamde snap-on blades, scheerkoppen welke door middel van een snelwisselsysteem verwisseld kunnen worden. Er is een ruime keuze aan Andis scheerkoppen.

Waarom een Andis hondentondeuse?

Waarom zou je kiezen voor een Andis hondentondeuse? Andis staat bekend om hun degelijkheid en is één van de beste merken ter wereld. Dit geldt voor zowel tondeuses voor mensen als voor onze huisdieren. Andis is namelijk een veelgebruikt merk bij professionele kapper en doen niet veel onder voor merken zoals Wahl en Moser. Dit succes probeert Andis door te zetten in de hondenwereld en dit lukt goed.

Voor de Andis tondeuse hond kun je verschillende scheerkoppen of opzetkammen gebruiken. Dit is voor bijna elk model die op de markt is. Ook wanneer er iets kapot is gegaan, kun je vaak ook speciale Andis onderdelen kopen. De scheerkoppen voor Andis kun je hier vinden.

Wat is de beste Andis hondentondeuse?

Afhankelijk van de vacht van jouw hond is het belangrijk voor een hondentondeuse dat deze krachtig genoeg is en ook de juiste scheermessen heeft. De Andis AGC is één van de populairste tondeuses van Andis omdat het erg veelzijdig is. Het is geschikt voor alle vachtsoorten, heeft 2 scheersnelheden en het heeft een handig scheerkoppen systeem waardoor je een ruime keuze heeft in verschillende kopjes en scheerlengtes. Een ideale tondeuse waar je lang mee kan doen als je de juiste onderhoud pleegt.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur