ADAPTIL

Sorteer op

Adaptil stelt jouw hond gerust

Alleen thuis blijven, reizen, harde geluiden zoals de stofzuiger, onweer of vuurwerk – het zijn allemaal situaties die spannend kunnen zijn voor jouw hond of puppy. Gelukkig is er Adaptil, een merk dat je op ingenieuze manier helpt om je trouwe viervoeter zich veilig te laten voelen.

De producten van Adaptil (zoals tabletten, sprays en halsbanden) bevatten een speciale stof: het nagebootste feromoon dat moederhonden uitscheiden in de eerste paar dagen dat ze bevallen zijn, oftewel: het moederferomoon. Dit stofje zorgt ervoor dat de pasgeboren puppy’s – die dan nog blind zijn – zich veilig en comfortabel voelen. En het brengt die sterke band tussen moeder en pups teweeg.

Wanneer welk product van Adaptil gebruiken?

Welke vorm van Adaptil voor jouw hond geschikt is, is afhankelijk van de situatie waarin hij wel wat extra steun kan gebruiken.

Hond kalmeren doormiddel van een halsband

Een Adaptil halsband is een goed idee als je je hond gedurende een wat langere tijd gerust wilt stellen, bijvoorbeeld als je net een nieuwe pup in huis hebt. De band werkt vier weken lang, binnen en buiten. 

Kalmeer je hond met een verdamper

Als alleen thuisblijven leidt tot langdurig gehuil of gesloopte meubels, of als je pup je ’s nachts wakker houdt omdat hij geen rust kan vinden, dan is de Adaptil verdamper prettig.

De verdamper doe je in het stopcontact, in een ruimte waar je hond het meest aanwezig is. Vervolgens zorgt de Adaptil verdamper voor een constante afgifte van het geruststellende moederferomoon. Het zal je hondje de steun geven die hij nodig heeft – een opluchting voor baasje en hond! 

De verdamper is geschikt voor ruimtes van 50 tot 70m2. Het is veilig voor mensen en geurloos.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur