Bunny nature secure bunny stress (250 GR)

Bunny nature secure bunny stress (250 GR)

 • Afmeting: 11 × 11 × 6 cm
Bunny Nature Secure Bunny Stress 250 grDe Bunny Nature Secure Bunny Stress 250 gr is een middel voor konijnen dat stressverlagend werkt op basis van… Toon meer

24,99

Bezorgd
Op voorraad

Op werkdagen voor 22:00 besteld, binnen 3 dagen thuisbezorgd.
Je ontvangt een Track&Trace code zodra je bestelling is aangeboden aan Postnl.

Productinformatie

Bunny Nature Secure Bunny Stress 250 gr
De Bunny Nature Secure Bunny Stress 250 gr is een middel voor konijnen dat stressverlagend werkt op basis van feromonen.
Konijnen zijn vluchtdieren. Hierdoor zijn ze van nature voorzichtig en op hun hoede. Konijntjes kunnen snel gestrest raken in spannende situaties, zoals een nieuwe omgeving of partner. Socialisatie met een nieuwe partner verloopt niet altijd soepel en zonder stress. De feromonen in Secure Bunny van Bunny Nature kunnen een oplossing bieden in zulke stressvolle situaties! Feromonen kunnen een natuurlijk rustgevend gevoel geven. 

Om het welzijn van konijnen te verhogen, heeft het SIGNS-laboratorium, in samenwerking met het onderzoeksinstituut IRSEA, de volgende innovatieve oplossing ontwikkeld: een diffusor die een replica van natuurlijke moederlijke feromonen afgeeft met kalmerende eigenschappen door de verdamping van een gel over een periode vier weken.

Feromonen zijn moleculen die boodschappen tussen dieren van dezelfde soort overbrengen. Secure Bunny stelt jouw konijn dus in zijn eigen taal gerust. Door het moederferomoon, dat konijnen rond de geboorte vormen, is in de formule nagebootst en heeft kalmerende eigenschappen die het gevoel van eigenwaarde van het gestreste konijn verhoogt. 

Zet de geopende SecureBunny-bus vrijstaand in de konijnenruimte – zo hoog mogelijk en buiten het bereik van kinderen en dieren. Het is namelijk niet geschikt voor consumptie. Laat de bus open en verander de locatie niet voor een optimaal effectiviteit. 

– Stelt konijnen gerust op basis van moederlijke feromonen
– Ontwikkeld door het SIGNS-laboratorium, in samenwerking met het onderzoeksinstituut IRSEA
– Werkt door de verdamping van een gel over een periode vier weken

Inhoud: 250 gram

Productspecificaties

 • Gewicht0,32 kg
 • Afmetingen11 × 11 × 6 cm
 • Merk

  BUNNY NATURE

 • Product Type

  250 GR

 • Verzending

  pakket

 • Pieces

  1

 • Merk

Gerelateerde producten

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur