Boek hoe ik mijn hond leerde praten (21,5X14X2,5 CM)

Boek hoe ik mijn hond leerde praten (21,5X14X2,5 CM)

 • Afmeting: 22 × 14 × 2 cm
Boek Hoe Ik Mijn Hond Leerde PratenHet Boek Hoe Ik Mijn Hond Leerde Praten is een boek geschreven door Christina Hunger over hoe zij haar… Toon meer

24,49

Bezorgd
Op voorraad

Op werkdagen voor 17.30 besteld, de volgende dag in huis.

Je ontvangt een Track&Trace code zodra je bestelling is aangeboden aan Postnl.

Productinformatie

Boek Hoe Ik Mijn Hond Leerde Praten
Het Boek Hoe Ik Mijn Hond Leerde Praten is een boek geschreven door Christina Hunger over hoe zij haar hond Stella leerde praten met tips hoe jij jouw hond ook kan leren praten. Het boek Hoe Ik Mijn Hond Leerde Praten is deels memoires en deels een handleiding. Schrijfster Christina Hunger is logopedist en zag in haar puppy Stella dezelfde karakteristieken als in kinderen vlak voor ze gaan praten. Met Speech Buttons heeft zij Stella leren praten. Ondertussen kan Stella zelfs zinnen samenstellen met de buttons. In dit boek vertelt Christina het verhaal hoe zij Stella dit geleerd heeft en geeft ze tips hoe jij het ook aan jouw hond kan leren. Daarnaast heeft Christina de Speech buttons op de markt gebracht met Hunger For Words. Ook deze productlijn zijn bij ons aan te schaffen, zo heb je alle tools binnen handbereik!

Boek Hoe Ik Mijn Hond Leerde Praten, geschreven door Christina Hunger
– Deels memoir over hoe Christina haar hond Stella leerde praten, deels handleiding
– Te combineren met de Speech Buttons van Hunger For Words

Pagina’s: 269

Productspecificaties

 • Gewicht0,4 kg
 • Afmetingen22 × 14 × 2 cm
 • Merk

  MERKLOOS

 • Product Type

  21,5X14X2,5 CM

 • Verzending

  pakket

 • Pieces

  1

 • Merk

Gerelateerde producten

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur