ACTIVET

Sorteer op

Activet borstels voor professionele vachtverzorging

Activet borstels zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Daarom is er altijd wel een borstel die goed bij de vacht van je hond past. Er zijn borstels beschikbaar voor lange of korte haren, dik of dunne vacht etc.  Zeer geschikt voor Labradoodle en andere Doodles.

Het voordeel van een Activet borstel is dat je zonder weinig druk de vacht kan borstelen. Dit is goed voor zowel de hond als gebruiker zelf.

De Activet borstels zijn inmiddels onmisbaar in de wereld van professionele vachtverzorging. Ze werken sneller dan alle andere borstels en zo hebben de Activet borstels een erg lange levensduur. Hierdoor zijn ze hun investering meer dan waard.

Activet mega coat grabber zilver

De Activet Zilver is voor het verwijderen van de ondervacht. Door de effectiviteit van de borstel ontstaan er minder klitten. Je werkt ook zeker de helft van de tijd sneller met deze borstel. De Activet Zilver zorgt voor een ‘zachte vacht’. Deze borstel is vooral geschikt voor de finishing touch.

Wat is een Activet borstel eigenlijk?

Een Activet borstel is een hoogwaardige, topkwaliteit borstel die onmisbaar is in de professionele vachtverzorging. Dankzij zijn innovatieve design (flexibele, dubbelzijdige borstelkop) hoef je met een Activet borstel weinig druk te zetten om de vacht te borstelen. Hierdoor werken ze bovendien een stuk sneller.

Waarom kiezen voor Activet?

Activet borstels zijn er in verschillende soorten en maten. Hierdoor zit er ongetwijfeld een borstel tussen die geschikt is voor de vacht van jouw viervoeter. Daarnaast zijn de borstels van Activet zo ontworpen dat je zonder al te veel druk de vacht van je hond kunt borstelen, iets wat een stuk beter is voor de vacht. Ten slotte zijn Activet borstels simpelweg zeer betrouwbaar en gaan ze lang mee.

Waarom heeft een Activet borstel twee kanten?

Heel simpel: zodat je, wanneer de ene kant vol haren zit, de borstel gewoon kan blijven gebruiken. Je draait ‘m simpelweg op en kunt weer verder gaan met borstelen. Ideaal!

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur